Sunclass fly i luften - lej jeres eget fly

Unik start på grupperejsen

Lej jeres eget fly

Nogle gange giver det mening at undersøge muligheden for at få sit helt eget fly til grupperejsen. Vi har stor erfaring med at leje fly til hele selskaber, og I er velkommen til at tage fat i os for at høre om mulighederne.

Hvornår kan man leje sit eget fly?

Først og fremmest kan det give mening at have sit helt eget fly, hvis jeres gruppe er tilstrækkelig stor, og I har brug for en rute, der ikke dækkes af de almindelige rutefly.

Eget fly kan være en mulighed hvis

  • I ønsker direkte flyvning, men den ikke findes med rutefly.
  • Fleksible rejsetidspunkter, så I kan rejse præcis, når det passer jer bedst.
  • I ønsker en unik og personlig rejse med egen check-in skranke samt navn og logo på skærmen.
  • I drømmer om jeres eget logo på flyets nakkestøtter eller andre helt specielle ønsker f.eks. for mad og drikke ombord.

Som gruppe skal man skal ikke vælge at leje sit eget fly, hvis man er ude efter en prisvenlig rejseform. Ofte er der billigere alternativer ved at bestille pladser på et almindeligt rutefly til hele gruppen. Med andre ord er et lejet fly en rigtig god idé, hvis det ikke er pris, men fleksibilitet, komfort og personlige løsninger, der er vigtigst for jer.

Kontakt os

Kontakt os for en snak og et uforpligtende tilbud

Når I bestiller en grupperejse med Spies, får I en fast kontaktperson gennem hele forløbet. Kontakt os, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige grupperejse.