Hoteller (43)

Rejser til Holland

Besøg Holland og skønne Amsterdam. Gå en tur langs kanalerne og nyd den afslappede atmosfære.

Selvfølgelig findes her tulipaner, når det er sæson, og her er også såvel husbåde som træsko, og du kan få dig en genever, hvis du har lyst. Men Amsterdam byder også på caféer, kunst og natteliv. Rembrandt og van Gogh er rigt repræsenteret på byens museer, Heineken-bryggeriet er åbent for publikum, og Anne Franks hus er et gribende mindesmærke, som du ikke må gå glip af.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Holland?
Det bedste tidspunkt at rejse til Holland og Amsterdam er fra maj til september, hvor det er varmest og tørrest. Gennemsnitstemperaturen ligger på 18-22 grader og topper i juli og august, som også er de tørreste, selv om der falder regn hele året. Temperaturen falder til 14-15 grader i oktober for derefter at falde til ca. 10 grader i november. Nedbørsmængden stiger, jo længere hen på efteråret man kommer, og fra december til februar kan der også falde sne. Gennemsnitstemperaturerne fra december til april varierer fra 4 til 13 grader i dagtimerne, inden temperaturen hurtigt stiger til ca. 18 grader i maj igen.

Rejser til Holland

Amsterdam
Amsterdam er en by, som består af mange forskellige områder. Spies tilbyder hoteller lige fra hovedbanegården til den sydlige ringvej, så du kan selv vælge, hvor du vil bo.

Find din rejse til Holland