Hoteller (47)

Rejser til Holland

Bestil en rejse til Holland og skønne Amsterdam - nyd en gåtur langs kanalerne og indsnus den afslappede atmosfære.
Nederlandene kaldes tit Holland i daglig tale, selv om Holland egentlig er en provins i den vestlige del af landet. Det er i Holland, at landets officielle hovedstad Amsterdam ligger, og det er også her, du bor, når du bestiller en pakkerejse til Holland med Spies. Du har en lang række hoteller at vælge imellem; de fleste beliggende i centrum, tæt på byens seværdigheder og berømte kanaler.

Kultur og seværdigheder

Selvfølgelig findes her tulipaner, når det er sæson, og her er også såvel husbåde som træsko, og du kan få dig en genever, hvis du har lyst. Men Amsterdam byder også på caféer, kunst og natteliv. Rembrandt og van Gogh er rigt repræsenteret på byens museer, Heineken-bryggeriet er åbent for publikum, og Anne Franks hus er et gribende mindesmærke, som du ikke må gå glip af.

Sådan kommer du rundt

Du kommer nemmest fra lufthavnen til Amsterdam centrum med tog. Der afgår tog fra Schiphol Lufthavn hvert kvarter, og turen tager cirka 20 minutter. Du kan også tage en taxi, men afhængigt af trafikken kan det godt tage længere tid. Inde i Amsterdam kommer du nemmest rundt til fods eller med sporvognen - eller du kan leje en cykel; der er fine cykelstier både i centrum og uden for byen. Holland er et fladt land og derfor ideelt at udforske på to hjul. I Amsterdam centrum kan du også leje en vandcykel - en hyggelig måde at opleve byens mange broer, kanaler og smukke huse på.

En hyggelig måde at se byen på er også at leje
Find dit hotel
Find din rejse til Holland

Rejser til Holland

Flere rejsemål i Holland
Amsterdam
I Amsterdam tilbyder Spies en lang række hoteller i forskellige prisklasser, og eftersom du rejser med rutefly, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Inspiration, oplevelser og seværdigheder i Amsterdam

Keukenhof i Amsterdam

Overflod i Amsterdam

Følg med vores rejseekspert Sarah til Amsterdam og lad dig svælge i alt, hvad byen har at byde på, når det gælder mad, tulipaner og oplevelser.