Voksenhoteller
Hold ferie
uden børn

Vores bedste voksenhoteller

Når du tager på ferie, er det afgørende, at det hele spiller, som det skal. Også når I har forskellige ønsker og behov. Den ene vil dase, den anden vil måske træne. Nogle vil møde nye mennesker, andre vil være sig selv. Uanset hvad finder du nemt et hotel, som passer til dine behov, så du får en vellykket ferie.
 

Kun hos Spies

Skræddersyet til voksne

Sunprime Hotels: afslappet atmosfære

Er du til ufortyndet alenetid uden forstyrrende larm ved poolen og buffeten? På Sunprime Hotels har vi skabt en afslappende atmosfære for voksne, som rejser uden børn. Her er gode træningsmuligheder, moderne restauranter og god beliggenhed. Aldersgrænse 16 år.

På Sunprime Hotels har vi skabt en afslappende atmosfære for voksne, som rejser uden børn. Aldersgrænse 16 år.

Casa Cook: for de kræsne

Casa Cook er vores hotelkoncept for dig, der stiller høje krav til komfort og lækkert design. Hotellerne har en tydelig sundhedsprofil, hvilket afspejler sig i såvel træningsudbud som menukort. Her er unikt indrettede værelser med direkte pooladgang.

Casa Cook er vores hotelkoncept for dig, der stiller høje krav til komfort og lækkert design.

Cook's Club

Cook’s Club er designet til den nye generation af rejsende og tilbyder et paradis for dig, der har en afslappet og nysgerrig livsindstilling.

Designet til den nye generation.

Flere hoteltips for voksne

Prime Select

Prime Select er udvalgte 4-stjernede hoteller. De passer til dig, der rejser uden børn og gerne vil have en afslappende atmosfære.

Udvalgte 4-stjernede hoteller.

Prime Comfort

Vores Prime Comfort hoteller er mindre eller mellemstore hoteller, hvor du får meget for pengene - god beliggenhed, god komfort og mindst 3 stjerner.

Gode hoteller til prisen

smartline

smartline er særligt udvalgte hoteller, som er værd at kigge efter, når du vil holde ferie for et mindre budget.

Godt til prisen.

luksus på ferien

Hvad er vigtigt for dig på ferien?