Hoteller (50)

Rejser til Indonesien

På en rejse til Indonesien kan du slappe af på fine strande, dykke i krystalklart vand, nyde den tropiske natur og holde ferie på mangfoldige Bali.
Når du bestiller en rejse til Indonesien med Spies, flyver du til øen Bali. Her kan du glæde dig til en ferie uden at sprænge feriebudgettet, da Indonesien er et meget billigt land at leve i.

Spies' rejser til Indonesien

Indonesien består af mere end 13.000 øer, som breder sig omkring 5.000 km mellem Australien og Sydøstasiens fastland. Spies' rejsemål Bali har en varieret natur med alt fra vulkaner og frodig regnskov til fortryllende sandstrande og vidtstrakte rismarker.

Oplevelser i Indonesien

Da Indonesien består af en lang række øer, foregår mange af aktiviteterne ikke overraskende på eller under havoverfladen. På rejsen til Indonesien kan du bl.a. dykke, snorkle, surfe eller windsurfe, men er du mere tryg på landjorden, er der også råd for det; du kan f.eks. gå en runde på golfbanen, spille tennis eller vandre i den utrolige natur. Vil du give ferien en adrenalinindsprøjtning, kan white water rafting være en fantastisk og mindeværdig oplevelse - men du kan selvfølgelig også bare nøjes med at koble af på stranden eller forkæle dig selv med en vitaliserende spabehandling. For handler ferien ikke mest om selvforkælelse, når alt kommer til alt?
Find dit hotel
Find din rejse til Indonesien

Rejser til Indonesien

Lokkes du af eksotisk dyreliv, tæt regnskov, fine strande, shopping, aktiviteter og natteliv, er en rejse til Bali lige noget for dig. Vi tilbyder rejsemål både langs kysten og i bjergene.
Candidasa
Candidasa var oprindeligt en lille fiskerby, som takket være sin hyggelige atmosfære er blevet populær blandt turister; det perfekte rejsemål, hvis du bare vil slappe i skyggen under en palme.
Kuta Beach
Kuta Beach er Balis livligste ferieområde med et pulserende natteliv, god shopping og mange restauranter. Med Spies bor du i rolige omgivelser, men alligevel tæt på det lokale liv.
Lovina Beach
Kombinér din rejse til det sydlige Bali med Lovina Beach på øens nordlige kyst. Her får du en afslappet ferie med sorte lavastrande, fascinerende undervandsliv og hoteller tæt på stranden.
Nusa Dua
Hvis du vil have en ferie med fred, ro og luksus, er Nusa Dua på Bali et skønt rejsemål. Hotellerne ligger på nogle af øens fineste strande, og herfra har du kun en kort taxirejse til hovedbyen.
Sanur
Sanur er et afslappet og børnevenligt rejsemål med en fin sandstrand. Langs stranden løber en lang strandpromenade, og i området findes et godt udbud af restauranter, barer og butikker.
Ubud
På en rejse til den vidunderlige håndværksby Ubud kan du forkæle både krop og sjæl. Byen har været Balis kulturelle centrum i mange år. Heroppe i bjergene er klimaet mere svalt og tempoet lavere.
Seminyak
Seminyak er et roligere alternativ til Kuta Beach. Uanset om du leder efter et børnevenligt hotel eller et trendy og elegant hotel ved en fantastisk strand, finder du det i Seminyak.