Oplev ferieeffekten

Vind et rejsegavekort

Konkurrencen er slut!

Stor tak til alle, der har deltaget. Vinderen får direkte besked i løbet af uge 40. Hold øje med vores konkurrenceside, hvis du vil være med i vores fremtidige konkurrencer.

Konkurrencevilkår

Følgende regler gælder for deltagere i konkurrencen "Ferieeffekten: Vind et Spies-gavekort værdi 5.000,-".

1. Ansatte i Spies Rejser/Nordic Leisure Travel Group, sponsorer og samarbejdspartnere samt deres nærmeste familie kan ikke deltage i konkurrencen.

2. Såfremt vinderen er under 18 år, skal forældre eller værge give samtykke til, at vinderen kan modtage præmien. Eventuelle skatter og afgifter betales af vinderen selv. Vinderen er selv ansvarlig for at opgive gevinsten til skattemyndighederne.

3. Alle deltagere i konkurrencen kan kun deltage én gang.

4. Vinderen kontaktes af Spies Rejser i uge 40 2023 på mail og præsenteres også på www.spies.dk/konkurrencer. Svarer vinderen ikke i løbet af uge 40, forbeholder Spies/Nordic Leisure Travel Group sig retten til at udnævne en ny vinder.

5. Alle deltagere skal deltage under eget navn og på egne vegne. Spies Rejser/ Nordic Leisure Travel Group forbeholder sig retten til at efterprøve de givne oplysninger, inden gevinsten/gevinsterne uddeles/udbetales.

6. Vinderens navn, billede og stemme kan bruges i markedsføring af Spies Rejser/ Nordic Leisure Travel Group eller deres partnere i radio, på nettet eller andre kanaler. Ved deltagelse i konkurrencer/aktiviteter godkender deltagerne en sådan benyttelse.

7. Med mindre andet er anført i præmiebeskrivelsen eller uomtvisteligt er aftalt, er Spies Rejser/ Nordic Leisure Travel Group ikke ansvarlig for eventuelle senere omkostninger knyttet til gevinsten eller brugen af denne – såsom transport til afrejsested, kost, logi, ekstra aktiviteter og udstyr samt andet, der ikke er beskrevet som en del af gevinsten.

8. Ved konkurrencer om billetter til koncerter, sportsarrangementer eller lignende står vinderen selv for omkostninger til rejse, diæter og logi, hvis dette ikke er inkluderet i præmien.

9. Vinderen kan ikke bytte præmien mod økonomisk kompensation eller overføre præmiekravet til andre personer eller organisationer.

10. For alle gevinster med rejser gælder 18 års aldersgrænse for at kunne gøre brug af gevinsten (alternativt ifølge med forældre/værge, hvis ikke andet er aftalt). Spies Rejser/ Nordic Leisure Travel Group er ikke ansvarlig for at tilvejebringe en ekstra rejse eller på anden måde facilitere, at en værge kan rejse sammen med en ikke-myndig vinder.

11. Spies Rejser/ Nordic Leisure Travel Group er ikke ansvarlig for rejseforsikring i forbindelse med gevinster, og vinderen rejser på eget ansvar. Det pålægger vinderen/vinderne selv at tegne relevant forsikring for rejsen, hvis denne/disse ønsker forsikring.

12. Konkurrencens betingelser, som står i konkurrencens beskrivelse, skal være opfyldt for at kunne vinde. Kriterierne er: For at deltage i konkurrencen skal et spørgsmål besvares i kommentarfeltet på spies.dk (https://www.spies.dk/konkurrencer/ferieeffekten). Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig samtidig Spies' nyhedsbrev, der indeholder inspiration, tips, nyheder og gode tilbud på rejser. Du kan til enhver tid vælge at afmelde dig nyhedsbrevet. Vinderen trækkes ved lodtrækning mellem de deltagere, der opfylder alle betingelser den efterfølgende mandag.

13. Spies Rejser/ Nordic Leisure Travel Group er ikke ansvarlig for tekniske fejl på telefon, sms, e-mail eller brev i forbindelse med deltagelse i konkurrencer/aktiviteter, som ligger uden for vores rimelige kontrol.

14. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer deltagerne disse konkurrencebetingelser og de beslutninger, Spies Rejser/ Nordic Leisure Travel Group kan komme til at tage vedrørende vindere, ændring i periode, oplæg eller gennemførelse af konkurrencen, som endelige og definitive. Spies Rejser/ Nordic Leisure Travel Group forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, som bryder reglerne, snyder, skaffer sig uretmæssige fordele eller forsøger at sabotere konkurrencen/aktiviteten.

15. Om konkurrencer på Facebook: Applikationen/applikationerne er på ingen måde sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook. Du giver kun information til Spies Rejser/ Nordic Leisure Travel Group, ikke til Facebook eller tredjepart. Informationen vil kun blive brugt i applikationen, du selv har givet samtykke til.

16. Konkurrencer i vores apps er lavet på egne vegne og på ingen måde sponsoreret af, støttet af eller associeret med Apple, App Store, Google eller Google Play Store på nogen måde.

17. Information om præmien
Præmien leveres af Spies Rejser/Nordic Leisure Travel Group og inkluderer følgende:

  • Et stk. rejsegavekort til Spies. Værdi 5.000,-
  • Forsendelse betales af Spies/Nordic Leisure Travel Group.

18. Spies/Nordic Leisure Travel Group udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med EU's databeskyttelsesforordning (GDPR).

Læs vores persondatapolitik