Diwane Marrakech

Dette hotel ligger i byens centrum i kvarteret Guéliz og er et ideelt udgangspunkt for ture rundt i byen og besøg af kulturelle seværdigheder. Medinaen ligger 2 km væk og der er 70 km til Oukaimeden. Til Marrakechs lufthavn er der kun 4 km fra hotellet.

Dette hotel, som blev renoveret i 2008, er bygget i stil med traditionelle marokkanske huse og riads (indendørs haver) og kombinerer det traditionelle element med bekvemme faciliteter for gæsterne. Linjerne og de varme farver fra hotellets interiører blander Zellige Fassi, marmor og mosaikker samt tilbyder et sandt paradis af fred. Dette city-hotel består af i alt 115 værelser fordelt på 5 etager samt en have og en terrasse. Herudover rummer det klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere er der også en avisstand, en frisørsalon, en bar, en restaurant, konferenceindretninger og WLAN/internetadgang. Ydermere er der parkeringsplads til bilen.

Værelserne er indrettet i marokkansk stil og udstyret med en telefon, regulerbart klimaanlæg, eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt en safeboks, satellit-tv og minibar/køleskab. Hertil kommer også en dobbelt- eller kingsize seng og enten en altan eller en terrasse.

I spa-området kan gæsterne nyde et ægte, traditionelt skønhedsritual i et hammam (mod betaling), herunder massage med sort sæbe, en traditionel kropsskrubning, en skylning med frisk appelsin og en tåge af appelsinblomstervand. Hotellet har også en udendørs swimmingpool med børnebassin og en snackbar langs swimmingpoolen samt liggestole og parasoller. Herudover kan gæsterne slappe af i saunaen eller træne i fitness-studiet (begge dele mod betaling).orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffet, mens frokosten kan vælges fra et udvalg af 3 forretter, 2 hovedretter og 3 desserter.

2020-05-15 - 2021-04-30 As a result of local government measures and guidelines put in place by services providers including hotels and ancillaries guests may find that some facilities or services are not available.Please visit https://static-sources.s3-eu-west-1.amazonaws.com/policy/index.html for further information

Lufthavn 4,1 km | Bug/togstation 900 m

Restaurant | Børnestole | Snackbar langs swimmingpoolen

WiFi

Rue Yougoslavie, Gueliz, 24 , 40000 , MARRAKECH

 • Motionsrum
 • Spaafdeling
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Wi-fi
  Ja
 • Motionsrum
  Ja, indgår
 • Elevator
  Ja
Søg for at se ledige værelser og priser