Hoteller (42)

Rejser til Norge

En rejse til Norge byder på smukke fjorde, maleriske fiskerlejer, dramatiske bjerglandskaber og spændende oplevelser i hovedstaden Oslo.
Fjorde og fjelde
Den smukke og varierede norske natur strækker sig over hele landet. I syd finder du hyggelige små byer, og jo længere nordpå du kommer, desto mere dramatisk bliver naturen og bjergene. Vil du på vandring, skal du besøge populære Preikestolen, som du let kommer til på en endagsudflugt fra Stavanger.

I Trondheim venter masser af liv takket være de mange studerende, der præger bybilledet. Og vil du prøve at surfe ud for de norske kyster, anbefaler vi en tur til Stavanger.

Med Spies er det let at bestille en pakkerejse til Norge, og vi tilbyder rejser til Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Norges seværdigheder
Uanset hvor du rejser til i Norge, finder du masser af seværdigheder. Oslo byder på både slot, operahus og Munch-museet, ligesom du finder hyggelige gågader og naturen helt tæt på.

I områderne omkring alle vores rejsemål i Norge findes desuden smukke vandreruter, og vi kan også anbefale, at du lejer en bil, så du i dit eget tempo kan udforske landets enestående natur.
Find dit hotel
Find din rejse til Norge

Rejser til Norge