Hoteller (45)

Rejser til Norge

Det er ikke så sært, at nordmændenes nationalsang indledes med "Ja, vi elsker dette landet …" - for landet er virkelig nemt at synes om. Her venter smukke fjorde, maleriske fiskerlejer, dramatiske bjerglandskaber, og, ikke mindst, landets hovedstad, Oslo, som byder på et spændende og varieret restaurations- og forlystelsesliv.

Fjorde og fjelde
Den smukke og varierede norske natur strækker sig over hele landet. I syd finder du hyggelige små byer, og jo længere nordpå du kommer, desto mere dramatisk bliver naturen og bjergene. Vil du på vandring, skal du besøge populære Preikestolen, som du let kommer til på en endagsudflugt fra Stavanger.

I Trondheim venter masser af liv takket være de mange studerende, der præger bybilledet. Og vil du prøve at surfe ud for de norske kyster, anbefaler vi en tur til Stavanger.

Med Spies er det let at bestille en pakkerejse til Norge, og vi tilbyder rejser til Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Norges seværdigheder
Uanset hvor du rejser til i Norge, finder du masser af seværdigheder. Oslo byder på både slot, operahus og Munch-museet, ligesom du finder hyggelige gågader og naturen helt tæt på.

I områderne omkring alle vores rejsemål i Norge findes desuden smukke vandreruter, og vi kan også anbefale, at du lejer en bil, så du i dit eget tempo kan udforske landets enestående natur.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Norge?
På Spies' rejsemål Bergen, Stavanger og Trondheim ligger sommertemperaturerne på 16-17 grader i dagtimerne og vintertemperaturerne på -3 til 2 grader. I Oslo er gennemsnitstemperaturen om sommeren 20-22 grader om dagen, og nætterne er kølige. Om vinteren ligger dagtemperaturen ofte noget under frysepunktet.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum. For mere information henviser vi til den norske ambassade på telefon 72 11 19 00.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Norges ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Norge.

Rejser til Norge

Oslo
Norges hovedstad, Oslo, er en storby med et skønt miks af storbypuls og naturoplevelser. Om vinteren er det er ikke ualmindeligt, at du kan se osloboerne iført ski i det lokale tog, da der bare er få stop fra centrum til skibakkerne.

Find din rejse til Norge