Bryllupsrejser

BRYLLUPSREJSE

Bryllupsrejser

Drømmer I om en uforglemmelig bryllupsrejse?

Kunne I tænke jer at blive gift på en strand i Caribien? Leder I efter det perfekte hotel til bryllupsrejsen? Eller vil I forny jeres ægteskabsløfter under varmere himmelstrøg? Uanset hvad I søger, kan I finde det hos Spies. Ud over at tilbyde bryllupper på vores koncepthoteller Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels, samarbejder vi med flere hoteller, som har egne bryllupsplanlæggere, der vil gøre alt for, at jeres store dag bliver så perfekt som muligt.
 

Bliv gift i udlandet

Overvejer I at blive gift i udlandet? Spies tilbyder en række dejlige hoteller, hvor I kan få et rigtigt drømmebryllup.

Bliv gift i udlandet

Romantiske hoteller

Tilbring bryllupsrejsen på et lækkert hotel med alle muligheder for forkælelse og nydelse.

Romantiske hoteller

Romantisk storbyferie

Se vores udvalg af storbyhoteller, som egner sig perfekt til en romantisk og uforglemmelig bryllupsrejse.

Romantisk storbyferie

Bryllup på Sunwing

Et bryllup på et af vores skønne og familievenlige Sunwing Family Resorts er det oplagte valg, når børnene skal med på bryllupsrejsen.

Bryllup på Sunwing Family Resorts

Bryllup på Sunprime

Et bryllup på Sunprime Hotels er det perfekte valg for jer, der rejser uden børn, og som ønsker en romantisk bryllupsrejse i fred og ro.

Bryllup på Sunprime Hotels

Hoteller med bryllupsplanlægger

Nogle af vores hoteller med erfarne bryllupsplanlæggere ligger på toptilisten over verdens mest romantiske hoteller at blive gift på.

Hoteller med bryllupsplanlægger

Husk, at en vielse i udlandet altid skal følge loven i det land, hvor vielsen finder sted. For at vielsen skal være gyldig i Danmark, skal den forrettes af en person, som er autoriseret af de lokale myndigheder. Sørg for i god tid inden afrejsen at finde ud af, hvad der gælder i netop det land, hvor I planlægger at blive gift.