Mød vores instruktører

Kira Løve

Yogarejser med Kira Løve

Kira Løve stiftede for første gang bekendskab med yogaens magiske egenskaber i 2000, da hun tog sin første yogaklasse. I 2008 uddannede hun sig først til Hatha yogaunderviser og har siden bygget videre på sin uddannelse indenfor flere forskellige yogaretninger herunder Yin yoga, Restorativ yoga og Kundalini yoga. Kiras solide faglige baggrund omfatter mere end 2.000 timers yogauddannelse og 10.000 timers undervisning, og hun har den højeste certificering, E-RYT 500, indenfor Yoga Alliance – det amerikanske yogaforbund. Kira har desuden uddannet sig indenfor healing og coaching.

Spies har arrangeret yogarejser med Kira Løve siden 2012.

Kira har siden 2012 været indehaver af yogastudiet my yoga studio i Charlottenlund. Her har hun igennem årene uddannet mere end 100 yogalærere med en RYT 200 grunduddannelse. Når Kira ikke underviser på yogarejser, uddanner yogalærere eller underviser i sit yogastudie, kan du finde Kira ude på arbejdspladserne, hvor hun underviser Firmayoga eller afholder Firmayogaevents. Kira besidder en stor viden om yogaen, så du som deltager kan føle dig tryg under undervisningen.

Alle er velkomne på yogarejser med Kira Løve

På en yogarejse med Kira Løve er alle niveauer af yogier velkomne. Både via yogarejser med Spies samt fra sit eget yogastudie er Kira vant til at undervise begyndere såvel som øvede. Kira er kendt for sine grundige guidninger og blide stemme og du vil med det samme føle dig tryg under hendes kyndige vejledning.

På en yogarejse med Kira Løve vil der typisk blive undervist i en blanding af forskellige typer yoga med udgangspunkt i Hatha og Yin yoga. Du vil primært opleve Hatha yoga og Blid hatha yoga om morgenen og lange lækre Yin yogastræk om eftermiddagen. Der er altid masser af guidninger til en sund vejrtrækning, og hver time afsluttes med afspænding.

Det er din ferie

For Kira er det vigtigt, at din ferie bliver, som du ønsker dig, at den skal være. Der er plads til, at du kan være dig selv, når du har behov for det, men der er også mulighed for at være social med yogagruppen, når du har lyst til det. Du er derfor altid inviteret med til fællesspisning med yogagruppen om aftenen - men du må gerne vælge noget andet, hvis du hellere vil det.
På en yogarejse med Kira Løve vil der være mulighed for udflugter i løbet af ugen med yogagruppen. På disse udflugter tager vi sammen ud på oplevelser. Alle programmer er tilpasset den destination, vi besøger.
Du er altid velkommen med - igen du vælger selv - det er din ferie. Hvis du hellere vil ligge ved poolen eller stranden mellem morgenyogaen og eftermiddagsyogaen, så gør du det.

Læs mere om Kira Løve her

Kira Løve

Uddannelse og certifikater

e-ryt 500

Kira Løves yogauddannelser

RYT300 Advanced yoga teacher training, Vinyasa yoga (2013) ved Vidia Heisel og Jennifer Zarro
RYT165 Yin yogalærer (2016-2017) ved Jo Phee
RYT200 Hatha yogalærer (2008) ved Simon Krohn og Soham Johansen
RYT200 Kundalini yogalærer (2014) ved Sada Sat Kaur, Gurudass Kaur Khalsa m.fl.
RYT200 Anusara yogalærer (2011) ved Jordan Bloom
RYT85 Gravid yogalærer (2012) ved Nadia Narraine m.fl.
Restorativ yogalærer - Relax & Renew teacher (2012) ved Judith Lasater

Kommende yogarejser med Kira Løve

Sunprime Pollensa Bay Mallorca

Mallorca

Hvornår: 4/5 - 11/5 2024
Afrejse fra: København og Billund
Pris: Fra 8.195,- pr. person

Kreta - udsolgt

Hvornår: 16/5 - 23/5 2024
Afrejse fra: Billund og København
Pris: Fra 6.995,- pr. person

strand på kreta

Kreta

Hvornår: 21/9 – 28/9 2024
Afrejse fra: Billund og København
Pris: Fra 7.995,- pr. person

strand på lefkas

Kreta

Hvornår: 3/10 – 10/10 2024
Afrejse fra: København og Billund
Pris: Fra 8.995,- pr. person