Mandala de Masca d

Masca, Tenerife
Velkommen til et charmerende familiedrevet yogaretreat med en smuk beliggenhed ved bjergbyen Masca på det vestlige Tenerife. Stedet er kendt for sin fantastiske udsigt og uberørte natur samt for sit uovertrufne værtsskab.

Fredfyldte omgivelser

Der er en lille pool og en dejlig have anlagt i flere etager ned ad bjergsiden, så du nemt kan finde et lille sted for dig selv, hvis du har brug for det. I haven dyrkes økologiske grøntsager, avocadoer og citroner, der bruges til måltiderne.

Her er to udendørs terrasser til yoga, en 80 m2 stor indendørs yogashala med gulvvarme og en hyggelig stue med åben pejs.

Mandal de Masca - Omgivelser

Smuk beliggenhed

Mandal de Masca - Indendørs yogashala

Indendørs yogashala

Mandal de Masca - Opholdsstue

Opholdsstue

Hyggelige værelser

Retreatet har 11 værelser, som alle er forskellige og enkelt, lyst og let indrettet. På værelserne findes poolhåndklæder og hårtørrer.

Sunde måltider

Du bliver forkælet med lækre vegetariske og veganske måltider, sunde snacks og hjemmelavede juicer.

Mandal de Masca - Måltid

Mandala de Masca ligger i gåafstand til den lille bjergby Masca, hvor der findes enkelte spisesteder og et lille supermarked.

Klimaet på De Kanariske Øer er mildt og meget velegnet til aktiv ferie året rundt. I bjergene, hvor Masca ligger, er temperaturen om vinteren mellem 15 og 25 grader og om sommeren mellem 18 og 32 grader.

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsens kvalitet varierer.

Du støtter et godt formål

Mandala de Masca er en nonprofitorganisation. Ved købet af din rejse til Mandala de Masca støtter du Yogini Rosa Foundation, hvis formål er at støtte yogier, der kommer sig efter brystkræft. Der bliver årligt afholdt fire retreats på Mandala de Masca, som brystkræftramte gratis kan deltage i.