Fem ting du skal opleve i London

Uanset om du har været i byen før eller ej, er det altid spændende med oplevelser, som ikke indebærer endeløse køer og berygtede turistfælder. Her får du fem tips til steder, du kan besøge, som giver en anderledes og mere autentisk følelse af London.

1. Byvandringer

Et godt bud på at se mere af London, uanset om du har været i byen før eller ej. Bestil f.eks. en byvandring med en tidligere hjemløs og hør personlige historier og anekdoter fra Covent Garden. Eller bestil en af de andre spændende, personlige ture i London.

sockmobevents.org.uk

2. Poppies Fish & Chips

Find den i Soho, Spitalfield og Camden. Den gamle Pat ”Pops” Newland har lavet briternes elskede fish and chips siden 1950’erne. Han driver tre restauranter, hvor den dejlige ret serveres klassisk og veltilberedt.

poppiesfishandchips.co.uk

3. Afternoon Tea på Sketch

Her træder du ind i en lyserød drøm med utrolig indretning. Der er flere restauranter at vælge imellem, og deres afternoon tea er guddommelig og serveres med alt fra klassiske snitter til macaroons og bagværk, som kan skylles ned med te og champagne. Bestil bord i god tid.

sketch.london. 9 Conduit Street.

Sketch London

Sketch London

Carnaby Street

4. Carnaby Street

Carnaby Street er stadig en cool gade for alle, der er unge af sind. Her er masser af tøjforretninger og ung mode. Vil du ikke shoppe, kan du snige dig ind på Kingly Court, hvor det lille, myldrende torv byder på restauranter og barer, der ofte er fyldt godt op.

carnaby.co.uk

5. The British Museum

London myldrer med museer, men et af de bedste er The British Museum. Her kan du se alt fra egyptiske sarkofager og Rosettastenen til antikke mosaikker og meget, meget mere. Børnene vil sætte pris på Samsung Digital Discovery Centre. Gratis entré og et fremragende museum, uanset om du vil bruge en time eller hele dagen.

Great Russell Street. www.britishmuseum.org