Barnvänliga cityhotell
Citadines Tour Eiffel r

Børnevenlige storbyhoteller

Hvis familien skal på storbyferie, er det vigtigt, at der er god plads, og at faciliteterne er i orden. Her finder du børnevenlige storbyhoteller til gode priser, hvor der er plads til mindst to voksne og to børn.

UDVALGTE HOTELLER

Citadines Holborn-Covent Garden, London

Hyggeligt og familievenligt lejlighedshotel i gåafstand til teaterkvarteret, Soho, British Museum, Covent Garden og Chinatown.

Citadines South Kensington, London

Lejlighedshotel i Kensington/Earl's Court-området. Her bor du i hyggelige lejligheder i nærheden af Kensington Palace og Hyde Park.

Citadines Berlin Kurfürstendamm, Berlin

Pænt lejlighedshotel beliggende tæt på shoppinggaden Kurfürstendamm i Charlottenburg-kvarteret i Berlin. I nærheden af hotellet findes undergrundsbanen, som du kan tage ind til flere af de store seværdigheder i bydelen Mitte.

Luxury Suites, Madrid

Boutiquehotel indrettet i en flot gammel bygning. Her bor du centralt, tæt på Parque del Retiro og Madrids berømte kunstmuseer Prado og Reina Sofia.

Citadines Tour Eiffel, Paris

Hotellet ligger i det charmerende Grenelle-område med mange markeder og caféer og er et godt udgangspunkt for at opleve Paris.

Citadines Saint Germain des Prés, Paris

Pænt lejlighedshotel i Latinerkvarteret lige ved Seinen og den berømte bro Pont Neuf. Herfra kommer du nemt til Louvre og Opera-området.

Citadines Maine Montparnasse, Paris

Hyggeligt lejlighedshotel i området Montparnasse, tæt på restauranter, shoppingmuligheder, teatre og biografer.

FIND DIN FERIE