Barnvänliga cityhotell
Citadines Tour Eiffel r

Børnevenlige storbyhoteller

Hvis familien skal på storbyferie, er det vigtigt, at der er god plads, og at faciliteterne er i orden. Her finder du børnevenlige storbyhoteller til gode priser, hvor der er plads til mindst to voksne og to børn. Se også vores udvalgte hoteller, der er velegnede til storbyferie for børnefamilier.

UDVALGTE HOTELLER

Citadines Holborn-Covent Garden, London

Hyggeligt og familievenligt lejlighedshotel i gåafstand til teaterkvarteret, Soho, British Museum, Covent Garden og Chinatown.

Citadines South Kensington, London

Lejlighedshotel i Kensington/Earl's Court-området. Her bor du i hyggelige lejligheder i nærheden af Kensington Palace og Hyde Park.

Citadines Berlin Kurfürstendamm, Berlin

Pænt lejlighedshotel beliggende tæt på shoppinggaden Kurfürstendamm i Charlottenburg-kvarteret i Berlin. I nærheden af hotellet findes undergrundsbanen, som du kan tage ind til flere af de store seværdigheder i bydelen Mitte.

Luxury Suites, Madrid

Boutiquehotel indrettet i en flot gammel bygning. Her bor du centralt, tæt på Parque del Retiro og Madrids berømte kunstmuseer Prado og Reina Sofia.

Citadines Tour Eiffel, Paris

Hotellet ligger i det charmerende Grenelle-område med mange markeder og caféer og er et godt udgangspunkt for at opleve Paris.

Citadines Saint Germain des Prés, Paris

Pænt lejlighedshotel i Latinerkvarteret lige ved Seinen og den berømte bro Pont Neuf. Herfra kommer du nemt til Louvre og Opera-området.

Citadines Maine Montparnasse, Paris

Hyggeligt lejlighedshotel i området Montparnasse, tæt på restauranter, shoppingmuligheder, teatre og biografer.

FIND DIN FERIE