Hoteller (54)

Rejser til Sverige

Sverige byder på smuk natur og en betagende hovedstad med en idyllisk skærgård, storslået arkitektur og et væld af seværdigheder.

Når du bestiller en rejse til Sverige med Spies, har du en lang række centralt beliggende hoteller i Stockholm at vælge imellem, og du bestemmer selv både afrejsedag og rejselængde. Byens store og spændende udbud af shoppingmuligheder, kulturoplevelser, seværdigheder og forlystelsesliv gør den til et oplagt valg til såvel en weekendrejse som en længere ferie.

Seværdigheder og aktiviteter i Stockholm

Har du først én gang sejlet ind i den svenske skærgård på en lun sommeraften, slentret en tur i de små, brostensbelagte gader i Gamla Stan, eller sat tænderne i en friskbagt kanelbulla fra bageren på Skansen, kan du ikke andet end at elske den billedskønne svenske hovedstad. Stockholm byder på masser af oplevelser og seværdigheder; fra den kuglerunde arena Globen over fotomuseet Fotografiska til Stockholms Slot, som er den officielle residens for den svenske regent.

Kultur og forlystelsesliv

Stockholm byder på et mangfoldigt kulturliv med både muséer, gallerier, udstillingsbygninger, teatre, biografer og koncerter. Når aftenen falder på findes desuden et bredt udbud af barer og vinstuer at vælge imellem - uanset om du foretrækker et billigt værtshus på Södermalm eller en eksklusiv vinbar ved Stureplan på Östermalm.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Sverige?
Sverige er et aflangt land, hvor temperaturforskellene mellem nord og syd kan være store. Spies har rejser til Stockholm, hvor somrene er varme og lyse. Gennemsnitstemperaturen ligger om dagen omkring 19-22 grader fra juni til august. Også maj og september byder på behagelige gennemsnitstemperaturer på 14-15 grader. I efteråret falder mørket lige så stille på, mens temperaturerne daler i oktober og november, inden de lander omkring frysepunktet i december, januar og februar. Nattemperaturen om vinteren ligger typisk omkring 2-5 minusgrader. Sne forekommer ofte og bliver af og til liggende helt ind i marts/april, selv om det tidlige forår dog også kan byde på lys og varme.

Rejser til Sverige

Stockholm
  • Børnevenligt
  • Mad & Drikke
  • Natteliv
Stockholm er en af Europas smukkeste byer med uanede oplevelsesmuligheder; Gamla stan, Skansen, rådhuset, slottet, Globen, et hav af museer og meget andet. Her kan du spise på restauranter med mad fra alle verdenshjørner, og forlystelseslivet byder på bl.a. teater, musicals og revyer.

Find din rejse til Sverige