Hoteller (54)

Rejser til Tjekkiet

Bestiller du en rejse til Tjekkiet med Spies, kan du glæde dig til spændende seværdigheder, historiske kvarterer og et hektisk natteliv i hovedstaden Prag.
Velkommen til kontrasternes land; på en rejse til Tjekkiet kan du opleve såvel hyggelig landsbystemning i små byer i bjergene som et levende forlystelsesliv i landets hovedstad. Tjekkiet byder på alt fra storslået natur og imponerende slotte til moderne shoppingcentre og store loppemarkeder.

Tjekkiet med Spies

Med Spies kan du rejse til Tjekkiet året rundt, og du vælger selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Vi tilbyder en lang række hoteller i Tjekkiets smukke hovedstad - de fleste med en beliggenhed i gåafstand til byens centrale seværdigheder.

Tjekkiets hovedstad

Tjekkiets hovedstad Prag er som ét stort museum fyldt med arkitektoniske perler, moderne mesterværker, historiske museer og hyggelige beværtninger. Tiden har ikke stået stille i Prag; den er bare ikke gået lige så stærkt som mange andre steder i verden. Her findes kvarterer, der leder tankerne hen på Paris i 1920'erne, og det skummende øl – også kaldet Bøhmens flydende guld – brygges stadig efter gamle opskrifter.
Find dit hotel
Find din rejse til Tjekkiet

Rejser til Tjekkiet

Flere rejsemål i Tjekkiet
Prag
Tjekkiets hovedstad Prag er et af vores mest populære cityrejsemål. Her er der masser at se og opleve, og når du rejser med Spies, bor du centralt.