Hoteller (72)

Rejser til Tjekkiet

Bestiller du en rejse til Tjekkiet med Spies, kan du glæde dig til spændende seværdigheder, historiske kvarterer og et hektisk natteliv i hovedstaden Prag.

Velkommen til kontrasternes land; på en rejse til Tjekkiet kan du opleve såvel hyggelig landsbystemning i små byer i bjergene som et levende forlystelsesliv i landets hovedstad. Tjekkiet byder på alt fra storslået natur og imponerende slotte til moderne shoppingcentre og store loppemarkeder.

Tjekkiet med Spies

Med Spies kan du rejse til Tjekkiet året rundt, og du vælger selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Vi tilbyder en lang række hoteller i Tjekkiets smukke hovedstad - de fleste med en beliggenhed i gåafstand til byens centrale seværdigheder.

Tjekkiets hovedstad

Tjekkiets hovedstad Prag er som ét stort museum fyldt med arkitektoniske perler, moderne mesterværker, historiske museer og hyggelige beværtninger. Tiden har ikke stået stille i Prag; den er bare ikke gået lige så stærkt som mange andre steder i verden. Her findes kvarterer, der leder tankerne hen på Paris i 1920'erne, og det skummende øl – også kaldet Bøhmens flydende guld – brygges stadig efter gamle opskrifter.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Tjekkiet?
Spies tilbyder rejser til Prag, som har et tempereret klima, der minder om klimaet i Danmark. Den bedste periode at rejse til Prag i er om sommeren - fra maj til september. Denne periode er lysest og varmest; 18-23 grader i dagtimerne. Nedbøren er jævnt fordelt over hele året med regn samt sne om vinteren. Gennemsnitstemperaturen ligge på 7-12 grader i dagtimerne i marts og april og på 5-12 grader i oktober og november. Mellem december og februar ligger temperaturen omkring frysepunktet.
Pas og visum
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Tjekkiet

Prag
  • Seværdigheder
  • Natteliv
  • Shopping
Tjekkiets hovedstad Prag er et af vores mest populære cityrejsemål. Her er der masser at se og opleve, og når du rejser med Spies, bor du centralt.

Find din rejse til Tjekkiet