Safari Boat og BBQ

Tag med på en skøn bådudflugt, hvor vi skal nyde solen, havet og de smukke omgivelser.

  Fakta

 • Dag:
  Tirsdag , onsdag, torsdag, lørdag og søndag.
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt cirka kl. 10.30-16.
 • Pris:
  58 EUR pr. voksen, 33 EUR pr. barn.

  Børn i alderen 0-4 år er gratis. Børneprisen gælder børn i alderen 5-10 år. BBQ-frokost bestående af souvlaki (grillspyd), græsk salat og tzatziki samt vin, sodavand og vand indgår.
 • Sprog:
  Udflugten er på egen hånd.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj, håndklæde og en flaske vand samt snorkeludstyr, hvis du vil udforske livet under havoverfladen.
 • Øvrigt:
  Transport til og fra havnen indgår ikke og foregår på egen hånd. Båden afgår fra såvel Petra som Molivos.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Sejlturen fra Petra og Molivos tager os med ud på en afslappende dag i retning mod den nordlige del af øen, hvor vi nyder solen ombord på båden. Vi sejler til Korakaki-bugten, hvor vi kaster anker og kan nyde de smukke omgivelser. Kaptajnen og hans besætning tilbereder frokosten, som bliver serveret ombord, mens du bare kan nyde havet, solen og udsigten.

Efter en god frokost sejler vi derefter mod Kaia-stranden, hvor vi kan få en dukkert i det krystalklare vand. Vil du snorkle og opleve livet under havets overflade, er der naturligvis mulighed for det.

Vil du ikke være i vandet hele tiden? Så læg dig på dækket og nyd solen! Husk at drikke masser af vand i løbet af dagen.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.