Strandbus til Anfi Beach

Tag med vores strandbus til Anfi Beach og nyd en dag med afslapning, dyp i havet og sand mellem tæerne. På stranden findes et godt udbud af vandsport, restauranter og bekvemme faciliteter som brusere og toiletter. Det hvide sand, der er blevet transporteret hertil fra Caribien, er en af grundene til, at Anfi Beach er så populær, og her findes også en luksuriøs beach club. Udlfugten arrangeres i sommersæsonen med start i maj måned.

  Fakta

 • Dag:
  Tirsdag fra 2/5 2023.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 9.30-16 (cirkatid på stranden kl. 10.30-15).
 • Pris:
  10 EUR pr. voksen, 5 EUR pr. barn.

  Transport til og fra Anfi Beach med skandinavisk guide ombord på bussen indgår. Dagen på stranden tilbringes på egen hånd.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj, håndklæde, en flaske vand og kontanter.
 • Øvrigt:
  Bussen standser på hovedvejen et par hundrede meter fra stranden. Man skal selv gå det sidste stykke derned langs en ret stejl bakke.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
På det sydlige Gran Canaria mellem Puerto Rico og Arguineguín ligger populære Anfi Beach, som byder på hvidt, caribisk sand og turkisblåt vand. På stranden udlejes liggestole og parasoller, og kunne du tænke dig lidt ekstra luksus, kan du begive dig til strandens beach club. På stranden tilbydes også et bredt udbud af fartfyldt vandsport, ligesom der er mulighed for at prøve mere rolige vandaktiviteter som kajak og vandcykler.

Når sulten og tørsten melder sig i løbet af dagen, kantes stranden af flere barer og restauranter samt et supermarked. På Anfi Beach findes også bekvemme faciliteter som toiletter og brusere.

Tag med os til Anfi Beach og nyd det fine, hvide sand på en af Gran Canarias mest populære og måske bedste strande!
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.