Santo Domingo

Tag med på denne fascinerende heldagsudflugt til Den Dominikanske Republiks hovedstad Santo Domingo, og se historiske steder, bygninger og monumenter. Mad og drikke indgår. Udflugten tilbydes fra november til marts.

  Fakta

 • Dag:
  Fredag hver anden uge.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 7.30-19.
 • Pris:
  95 USD pr. voksen, 60 USD pr. barn.

  Den angivne pris gælder for gæster, der bor i Punta Cana. For gæster, der bor i Bayahibe, er prisen 85 USD/voksen og 43 USD/barn. Traditionel dominikansk frokost med ris, bønner, kylling, svinekød og salat samt en sodavand eller øl til maden indgår.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide. (Ingen skandinavisktalende guide efter 10. marts 2023).
 • Øvrigt:
  Udflugten anbefales ikke til dårligt gående, da der forekommer en del trapper.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Vi bliver afhentet i bus og kører mod hovedstaden Santo Domingos gamle bydel fra kolonitiden. Undervejs besøger vi grotten Los Tres Ojos. Vi tager trappen ned for at beundre de tre flotte søer inde i grotten, hvorefter vi fortsætter turen mod Santo Domingo.

I den gamle bydel fra kolonitiden ligger imponerende bygningsværker som 'Panteón Nacional de República Dominicana'', der var den første katedral, der blev bygget i den nye verden, og gaden Calle Las Damas, der vidner om byens historie. Her findes også vigtige monumenter som Museo de las Casas Reales og Alcázar del Colón, der stammer helt tilbage fra den spanske erobringstid. Inden frokost går vi hen til The Colonial Gate 4D Cinema, hvor vi skal se en ti minutters film om byens historie. Efter filmen går vi videre til en lokal restaurant for at spise dominikansk frokost.

I bydelen findes et stort udbud af shopping og diverse håndværk, og vi har nu tid til at slentre rundt på egen hånd. Benyt dig af lejligheden til at prøve den dominikanske drik Mama Juana (der er lavet på rødder) og nyde de dejlige omgivelser. På hovedgaden i Santo Domingo kan du også se præsidentpaladset Palacio Nacional, kunstmuseet Palacio de Bellas Artes og nationalteatret Teatro Nacional Eduardo Brito.

Om eftermiddagen kører vi igennem Santo Domingos nyere del, hvor vi blandt andet ser Plaza de la Cultura. På turen kører vi også forbi Columbus' fyrtårn, et monument til minde om opdagelsen af Amerika. Det bliver en begivenhedsrig dag med masser af historie, shopping og god mad.

Vi forbeholder os ret til at ændre på rækkefølgen af stoppene pga. trafik.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.