M/S Christina - Forgotten Islands

Gå ikke glip af denne herlige bådtur mellem de små, grønne øer i det smukke Ioniske Hav! Der er flere badestop i løbet af dagen, hvor vi lægger til ved forskellige strande og går i land for at nyde såvel atmosfæren som forfriskende dyp.

  Fakta

 • Dag:
  Tirsdag , onsdag og fredag.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8.45-18.
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 45 EUR pr. barn.

  Frokost med hvid- eller rødvin og sodavand indgår. Øvrige drikkevarer kan købes ombord.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj og håndklæde.
 • Øvrigt:
  Under badestoppet er det muligt at låne snorkeludstyr på båden (gratis).
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vi mødes på havnen i Nidri, går ombord på M/S Christina og sætter kurs mod øen Meganisi. Her kan du gå ind i den imponerende havgrotte Papa Nikolis, som er en af de største i Grækenland.

Vi fortsætter turen i retning mod øen Formekula, hvor vi lægger til i en lille bugt Det er samtidig dagens første badestop.

Næste stop bliver på øen Kastos med ca. 35 indbyggere. Her ligger der en 400 år gammel kirke, Agios Ioannis o Prodromos, med to store oliventræer, som siges at være over 1.000 år gamle. Her er det muligt at gå i land og nyde atmosfæren på den lille ø. Derefter sejler vi videre til stranden Limni på samme ø, hvor vi har næste badestop. Mens vi snupper et forfriskende dyp og nyder solens stråler ved Limni Beach, tilbereder besætningen en lækker frokost, som serveres ombord på båden.

Efter frokosten tager vi tilbage til Lefkas og sejler forbi øen Kalamos, som er noget større end Kastos.

Tæt på Meganisi ligger de kendte øer Skorpios og Spati, som ejes af Onassis-familien. På den luksuriøse ø Skorpios ligger medlemmer af familien Onassis begravet. Vi går i land på Maria Callas-stranden, hvor vi har vores sidste badestop. Det er ikke tilladt at gå rundt på øen. Der kan fortælles mange interessante og mærkelige historier om Onassis-familien. Vi slutter turen af med et par af dem, inden vi lægger til i havnen i Nidri.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.