Katamaranen Afrikat 69

Tag med på udflugt med den lækre katamaran Afrikat 69 og nyd en dejlig dag på havet. Båden kaster anker i en afsidesliggende bugt, hvor det er muligt at bade direkte fra båden. Der er også mulighed for at snorkle eller sejle med speedbåd.

  Fakta

 • Dag:
  Alle dage. Udflugten er aflyst 14/7 og fuldt booket 14/9. Fra november til april sejler båden alle dage undtagen lørdag (aflyst i perioden 29/11-18/12 samt 25/12 og 1/1).
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt cirka kl. 9-15 (kl. 10-14 uden bustransport).
 • Pris:
  75 EUR pr. voksen, 50 EUR pr. barn.

  Børneprisen gælder for børn i alderen 2-10 år. Transport til og fra havnen i Puerto Rico indgår (gælder dog ikke for hotellerne i Puerto Rico, Puerto de Mogán og Las Palmas). En let frokosttallerken samt gratis drikkevarer (øl, sangria, sodavand, juice og vand) indgår under hele sejlturen.
 • Sprog:
  Udflugten er på egen hånd. Bådens personale taler engelsk.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj og håndklæde.
 • Øvrigt:
  Båden er handicaptilpasset. Kontakt Spies-guiden, hvis du vil bestille specialtransport til og fra båden.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vi stævner ud fra Puerto Rico med Afrikat 69 til en hyggelig og afslappende dag, hvor du kan sidde på dækket og nyde havbrisen, mens vi langsomt sejler langs kysten. Hvis vi er heldige, ser vi måske også delfiner, som er almindeligt forekommende i dette farvand.

Vi kaster anker i en afsidesliggende bugt og kan bade direkte fra båden. Du kan også deltage i forskellige aktiviteter såsom snorkling og speedbåd (indgår i prisen). Hvis du kunne tænke dig at prøve vandscooter eller parasailing, kan dette ofte arrangeres via forudgående aftale med besætningen ved bestilling af udflugten (indgår ikke i prisen). Obs! Ved blæst og høje bølger tilbydes ikke vandscooter og parasailing.

Efter en skøn dag på havet kommer vi tilbage til Puerto Rico igen ud på eftermiddagen. Bestiller du udflugten en fredag, bydes der på ekstra underholdning ombord i form af livemusik, ofte fra Afrikats egen saxofonist. Der tilbydes dog ikke musikunderholdning i juli måned.

Katamaranen Afrikat 69, som blev taget i brug i 2017, er en stor og luksuriøs båd med god plads og et stort soldæk. Båden har desuden en bar og en cocktailmaskine ombord.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.