Grottetur med besøg i Puerto Cristo

Tag med på en heldagsudflugt med underjordisk mystik samt besøg i den charmerende by Puerto Cristo, hvor der bliver tid til at spise frokost eller bade fra den fine strand. Vi skal også prøvesmage nogle af øens klassiske likører på en keramik- og likørfabrik.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8-16.30.
 • Pris:
  55 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  Frokost indgår ikke. Vi stopper i Puerto Cristo, hvor der er mulighed for at spise på egen hånd.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Varm trøje, gode sko, vandflaske og kamera.
 • Øvrigt:
  Der er mange trapper og niveauforskelle i grotterne, og der kan være glat på grund af fugt.
  Personer med gangbesvær bør rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding.
  Rækkefølgen på udflugtens stop kan variere fra gang til gang.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Der er tusindvis af grotter på Mallorca, og de første blev opdaget i 1800- og 1900-tallet, selv om de har eksisteret i mere end 10 millioner år. Vi skal besøge Hams-grotterne, som blev fundet af områdets jordejer i 1905. Grotterne er stadig i familiens eje og drives i dag af sønnerne. Vi besøger begge Hams-grotter og får et interessant blik ind i jordens indre og dens spektakulære stalagmitter og stalaktitter, der er vokset frem over hundredevis af år, og som her er flot belyst.

Længst nede i grotterne findes den underjordiske sø kaldet 'Sea of Venice'. Her standser vi op og lytter til smuk og stemningsfuld musik, som får en helt ny dimension i den stemningsfulde grotte - et naturskabt underjordisk landskab uden sidestykke.

Når vi igen er oppe i solen efter besøget i den kølige grotte, kører vi ud til østkysten og gør holdt i den hyggelige havneby Puerto Cristo. Her er der mulighed for at spise frokost på egen hånd, bade fra den fine strand eller nyde en kølig forfriskning og bare glæde sig over at være på ferie.

Vi slutter dagen af på en keramik- og likørfabrik på vejen tilbage til hotellet. Her bliver vi budt på forskellige typer likører fra Mallorca, bl.a. den kendte urtelikør Hierbas, der i dag betragtes som ren medicin af øboerne.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.