Dominican Safari - Tropical Expedition

Hvis du gerne vil opleve naturen og den lokale kultur, er denne udflugt lige noget for dig. Det bliver en spændende og indholdsrig dag, hvor vi kører i store trucks gennem landskabet og hører om, hvad der dyrkes i Den Dominikanske Republik. Udflugten tilbydes fra november til marts.

  Fakta

 • Dag:
  Onsdag
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt
 • Pris:
  60 USD pr. voksen, 30 USD pr. barn.

  Vand, sodavand og den klassiske drink Cuba libre.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Praktisk tøj, bekvemme sko og kontanter.
 • Øvrigt:
  Vær opmærksom på, at denne udflugt delvist foregår på meget ujævne veje. Hvis du har rygproblemer eller er gravid, bør du vælge en af vores andre udflugter.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Tropical Expedition er et spændende eventyr for dig, der vil udforske Den Dominikanske Republik. Vores chauffører henter os ved hotellet. Undervejs passerer vi Higuey, hvor vi besøger et lokalt marked og katedralen La Basilica.

På vej mod næste stop ser vi det lokale liv og kører forbi nogle skoler, hvilket giver os anledning til at høre mere om, hvordan landets skolesystem fungerer. Vi passerer store sukkerrørsplantager og smukke udsigter.

Et besøg hos en dominikansk familie ude på landet er næste punkt på programmet. På gården oplever vi det dominikanske hverdagsliv og lærer de forskellige planter at kende, som man dyrker på plantagerne såsom kaffe, kakao og ananas samt planter, som anvendes til fremstilling af medicin. Efter besøget på gården begiver vi os tilbage til hotellerne igen.

Stoppenes rækkefølge kan blive ændret pga. vejret og trafikken.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.