Beach Safari

Tag med på en skøn heldagsudflugt og oplev nogle af de smukkeste steder på Thassos!

  Fakta

 • Dag:
  Mandag og onsdag.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka k l. 9.30-17.
 • Pris:
  85 EUR pr. voksen, 75 EUR pr. barn.

  Vegetarisk sandwich og vand ingår. Ønskes andet at spise, kan det købes ved stoppet i Kinira.
 • Sprog:
  Udflugten er på egen hånd. Bilens chauffør taler engelsk.
 • Aldersgrænse:
  Man skal være 6 år eller ældre for at deltage i denne udflugt.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj, håndklæde, solhat, solcreme, snacks, en flaske vand, bekvemme sko og strandsko.
 • Øvrigt:
  Udflugten foregår med lukkede 4WD-biler, og der køres offroad, så vi fraråder små børn, handicappede og gravide at deltage. Der er ingen autostole i bilerne.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Om morgenen bliver du hentet af en 4WD-bil med chauffør, og første stop bliver den smukke Livadi Beach.

Vi følger derefter vejen langs østkysten for at besøge paradiset, nemlig Paradise Beach, som ligger tæt på den lille by Kinira. Stranden er kantet af pinjetræer på den ene side og turkist vand på den anden, hvilket skaber en meget eksotisk atmosfære, og det er dette, som har givet stranden sit navn.

Som afslutning kører vi endnu 5 km for at nå den smukke Saliara Beach, som også kaldes for Marble Beach. Stranden har fået sit navn fra det hvide sand og de små marmorperler, som dækker stranden. Også på de varmeste dage er sandet køligt netop på grund af disse marmorperler. Det er også dette, som gør, at vandet har sin karakteristiske blå farve. Efter et dyp ved Marble Beach bliver du kørt tilbage til dit hotel.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.