Jeepsafari - hemmeligheden bag Kretas vin og oliven

Tag med på jeepsafari og lær mere om oliven, vin og det kretensiske køkken. Vi kører i jeep gennem smukke landskaber, oplever nogle af Kretas charmerende små byer, stifter bekendtskab med den berømte kretensiske gæstfrihed og får indblik i øens hverdagsliv.

  Fakta

 • Dag:
  Tirsdag og lørdag
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8/9-17.
 • Pris:
  95 EUR pr. voksen, 75 EUR pr. barn.

  Børneprisen gælder for børn i alderen 8-12 år. Frokost med vand samt entré til olivenfabrikken og vingården med prøvesmagning indgår.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrænse:
  Man skal være 8 år eller ældre for at deltage i denne udflugt.
 • Godt at medbringe:
  Tøj, som kan tåle at blive støvet. En flaske vand.
 • Øvrigt:
  Engelsktalende guider og chauffører (du kører ikke selv jeepen).

  Denne udflugt anbefales ikke til gæster, som har tendens til køresyge eller svimmelhed, eller som har det dårligt med ujævne veje. Obs! Gravide og gæster med rygproblemer bør heller ikke deltage i udflugten, da den kan være fysisk krævende.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Kreta er kendt for sine oliventræer med oliven af højeste kvalitet, så vi starter vores safari på en olivenfabrik, hvor vi hører om fremstillingen og behandlingen af olivenolie. Oplevelsen krydres med lidt prøvesmagning.

Derefter kører vi videre til Karavitakis' vingård, som fremstiller nogle af Kretas bedste vine, og her bliver vi vist rundt og får et indblik i den kretensiske hemmelighed bag et langt liv.

Vores tredje stop bliver ved et 3.500 år gammelt oliventræ i Ano Vouves, hvor der også bliver mulighed for at gå på opdagelse i den hyggelige by, før vi fortsætter videre gennem bjergene til bjergbyen Sebronas, hvorfra der er fantastisk panoramaudsigt over ravinerne.

Når sulten begynder at melde sig, gør vi holdt ved en lille taverna i Nea Roumata, hvor du stifter bekendtskab med øens eget køkken med masser af mad og ægte kretensisk gæstfrihed.

Efter et godt måltid mad vender vi så småt næsten hjemad mod vores hoteller langs asfalterede veje kantet af appelsin- og citrontræer.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.