Eftermiddagssejlads med Afrikat 69

Tag med en fin katamaran og nyd en skøn og afslappende eftermiddag på havet. Vi stævner ud fra Puerto Rico, og i løbet af dagen kaster vi anker i en afsidesliggende bugt, hvor du kan bade direkte fra båden. Der er også mulighed for at snorkle og sejle med speedbåd. Båden sejler i perioden 7/6-25/10 2024.

  Fakta

 • Dag:
  Tirsdag , fredag og søndag i perioden 7-24/6. Du kan se hele sommerens program til sidst i udflugtsbeskrivelsen.
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt cirka kl. 13.30-20 (kl. 14.30-19 uden bustransport).
 • Pris:
  75 EUR pr. voksen, 50 EUR pr. barn.

  Børneprisen gælder for børn 2-10 år. Transport til havnen i Puerto Rico indgår (gælder ikke for hotellerne i Puerto Rico, Puerto de Mogán og Las Palmas). Et let måltid samt drikkevarer (øl, sangria, sodavand, juice og vand) indgår under hele sejlturen.
 • Sprog:
  Udflugten er på egen hånd. Bådens personale taler engelsk.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj, håndklæde og solcreme.
 • Øvrigt:
  Båden er handicaptilpasset. Kontakt Spies-guiden, hvis du vil bestille specialtransport til og fra båden.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vi stævner ud fra Puerto Rico med katamaranen Afrikat 69 til en hyggelig og afslappende dag, hvor du kan sidde på dækket og nyde havbrisen, mens vi langsomt sejler langs kysten. Hvis vi er heldige, ser vi måske også delfiner, som er almindeligt forekommende i dette farvand.

Vi kaster anker i en afsidesliggende bugt og kan bade direkte fra båden. Du kan også deltage i forskellige aktiviteter som snorkling og speedbåd (indgår i prisen). Du kan også desuden prøve vandscooter eller parasailing mod betaling. Du bestiller i så fald på båden og betaler til besætningen ombord. Vær opmærksom på, at vandscooter og parasailing ikke tilbydes ved blæst og høje bølger.

På udflugten serveres et let måltid, og alle dage undtagen onsdag og lørdag kan du desuden nyde livemusik ombord, som regel spillet af Afrikats egen sacofonist. Vi er tilbage i Puerto Rico omkring kl. 19.

Katamaranen Afrikat 69, som blev taget i brug i 2017, er en luksuriøs og moderne båd med god plads og et stort soldæk. Båden har desuden en bar og en cocktailmaskine ombord.

Sommeren 2024 sejler båden følgende dage:
7-24/6: Tirsdag, fredag og søndag
25/6-14/7: Tirsdag, torsdag, fredag og søndag
15/7-31/8: Alle dage
1/9-25/10: Tirsdag, torsdag, fredag og søndag
Båden sejler ikke søndag 14/7.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.