Jeepsafari

For os, som er vant til grønne planter og frodighed, kan ørkenlandskabet virke som en uendelighed af sand, sand og atter sand ... Men også ørkenen er fuld af liv og en fantastisk, stille skønhed. Vil du opleve dette er en jeepsafari et must.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag og fredag.
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt cirka kl. 13-19.
 • Pris:
  58 EUR pr. voksen, 29 EUR pr. barn.

  Sen frokost/tidlig aftensmad og en alkoholfri drik (vand eller sodavand) indgår. En miljøskat på 6 EUR pr. voksen og 3 EUR pr. barn (0-11 år) indgår ikke og skal betales kontant på udflugten. De angivne priser gælder fra Hurghada og Makadi Bay. Fra El Gouna skal der betales et transfertillæg på 15 EUR pr. person. Bestilles udflugten hjemmefra, betales transfertillægget på rejsemålet.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Gode sko og en flaske vand. Har du et kamera med dig, er det en god idé at opbevare det i en plastikpose for at beskytte det mod sandet, når kameraet ikke er i brug.
 • Øvrigt:
  Gravide og personer med rygproblemer bør ikke deltage i denne udflugt. Anbefalet aldersgrænse er 6 år. Engelsktalende lokalguide og chauffør (du kører ikke selv jeepen).
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Vi begynder om eftermiddagen, hvor vi forlader civilisationen og tager derud, hvor vejene holder op. Otte personer pr. jeep ryster frem gennem ørkenlandskabet, og når man efter et stykke tid kan se en sø midt i sandet, tror man knap sine egne øjne. Vand i ørkenen?

Undervejs gennem ørkenen får vi fantastiske naturoplevelser i nogle omgivelser, der er helt anderledes end dem, vi er vant til hjemmefra.

Efter et par timer ude i den friske luft venter en sen frokost/tidlig aftensmad med lokale retter som kofta (lange, smalle kødboller), kylling, ris, grønsager og salat samt brød og frugt. Vi bliver også budt på underholdning i form af traditionel dans, inden vi hopper ind i jeepen igen og kører tilbage til hotellet.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.