Krabis paradisøer

En perfekt udflugt for dig, der gerne vil opleve smuk natur og nyde solen og havet. Frokost indgår.

  Fakta

 • Dag:
  Onsdag
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8.30-16.30.
 • Pris:
  3300 THB pr. voksen, 2200 THB pr. barn.

  Frokost indgår. Drikkevarer kan købes.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Solcreme, badetøj, kamera og behageligt tøj. Husk på at vi tilbringer størstedelen af dagen i solen på havet.
 • Øvrigt:
  Lån af snorkeludstyr og entré til naturparker indgår. Pas eller pasnummer kræves ved bestilling af udflugten.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vi starter dagen med at gå ombord på en speedbåd, der sejler os til Phi Phi-øerne, de måske mest kendte øer i nærheden af Krabi. Under sejlturen stopper vi kort for at bade og snorkle ved øen Koh Sii eller Koh Gai, så du kan beundre den farvestrålende verden under havoverfladen.

Herfra fortsætter vi til Nui Bay, hvor du kan tage endnu en dukkert i det krystalklare vand. Nui Bay er en af paradisstrandene på Phi Phi-øerne.

Fra Nui Bay fortsætter vi til Bamboo Island, hvor sandet er hvidt og vandet turkisblåt. Bamboo Island er en af de smukkeste øer i området omkring Krabi, og der er et lille koralrev, som let kan udforskes fra stranden. På stranden spiser vi vores medbragte picnicfrokost, og der er god tid til at slikke sol, bade og snorkle.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.