Paxos og Antipaxos

Velkommen til en heldagsudflugt med sol og strand, når det er allerbedst! Bådturen til Paxos og Antipaxos byder også på seværdigheder og shopping. Mad og drikkevarer indgår ikke.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag , tirsdag, onsdag og fredag.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt
 • Pris:
  46 EUR pr. voksen, 23 EUR pr. barn.

  Ingen måltider indgår, men der kan købes mad på Paxos, hvis man går i land Der kan også købes snacks og drikkevarer på båden.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj, solcreme og håndklæde. Medbring også gerne snorkeludstyr, da vandet nogle steder er helt krystalklart. En lun trøje til sejlturen tilbage.
 • Øvrigt:
  Ved badestoppene bades der fra båden.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Mange kan godt lide at tilbringe en stor del af ferien på stranden og i havet. Derfor tilbyder vi her et alternativ, som inkluderer sol, hav, grotter, badning og bådtur. Det eneste du skal tænke på, er at slappe af og nyde solen, vinden og vandet.

Turen til øerne Paxos og Antipaxos starter med en bustur til havnen i Korfu by eller Lefkimmi, hvor vi går ombord på vores udflugtsbåd. Vores første stop er De Blå Grotter. Hvis vejret tillader det, sejler vi tæt på de imponerende grotter, så du kan tage billeder.

Herefter fortsætter sejladsen mod den grønne ø Antipaxos, hvor du får mulighed for at svømme i det turkise og krystalklare vand mellem små naturlige grotter.

Sidste stop er havnen i byen Gaios på den større ø Paxos. Her kan du slentre rundt i de hyggelige og smalle gader, shoppe lidt og nyde en god frokost med udsigt over de elegante yachter, der ligger ved kaj her. Paxos' havn er et populært stop blandt sejlere fra hele Europa. Øen har et smukt og stenet landskab, fyldt med spændende grotter, billedskønne bugter og små pittoreske fiskerlejer. Du kan også leje en knallert eller cykel og køre rundt på øen, eventuelt til nærmeste badebugt. Der er også mulighed for at bade ved en strand i gåafstand fra havnen.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.