Phi Phi Early Bird

En hel dag med sol, snorkling og afslapning på stranden i den fantastiske skærgård. Enkel morgenmad, picnicfrokost på Bamboo Island samt frugt og vand ombord på båden indgår.

  Fakta

 • Dag:
  Alle dage.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. kl. 5-16.
 • Pris:
  3900 THB pr. voksen, 2450 THB pr. barn.

  De angivne priser gælder vinteren 2023/24. Priser for vinteren 2024/25: Pr. voksen: 4200 THB. Pr. barn: 2750 THB. Børneprisen gælder for børn i alderen 4-12 år. Enkel morgenmad, picnicfrokost på Bamboo Island samt frugt og vand ombord indgår. Øvrige drikkevarer kan købes.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrænse:
  Man skal være 4 år eller ældre for at deltage i denne udflugt.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj og håndklæde. Dykkermaske og snorkel kan lånes ombord.
 • Øvrigt:
  Udflugten gennemføres i speedbåde, som med sine 400-600 hestekræfter hurtigt og nemt sejler os ud i skærgården. Sejlturen kan være lidt urolig, men hvis du sætter dig bagerst i båden, sidder du mere stabilt. Hvis du er følsom over for høje lyde, anbefaler vi, at du medbringer øreproppper, da visse siddepladser ombord er mere udsatte for motorstøj.

  Afhængigt af tidevandet udgår udflugten enten fra Maya Bay eller Bamboo Island. Vi besøger alle de øer, som er nævnt, men rækkefølgen kan variere fra udflugt til udflugt alt efter vind og vejr. Udflugten er ikke velegnet til folk med rygproblemer, og af forsikringsmæssige årsager er det ikke tilladt for gravide eller passagerer over 75 år at deltage i udflugten. Pas eller pasnummer kræves ved bestilling af udflugten.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vi tilbringer en minderig dag i den fantastiske skærgård, hvor imponerende, grønklædte kalkstensformationer rejser sig lodret hundredvis af meter op over havet. Blandt klipperne lokker de indbydende sandstrande med palmer og turkisblåt vand, og under havoverfladen åbner der sig en stille, farvestrålende verden med koraller og tropiske fisk i alle regnbuens farver.

Vi besøger flere strande på Phi Phi Island, hvor vi slikker sol, slapper af, bader og snorkler - her findes normalt et meget rigt fiskeliv. Båden sejler os også forbi den berømte lagune Maya Bay, som er kendt fra filmen 'The Beach' med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. Stranden i den lille bugt har længe været lukket for besøg, men den er nu åben igen. Derpå sejler vi til Pileh Lagoon for at snorkle og bade fra båden. Der bliver også tid til at gå op til udsigtspunktet Phi Phi Don, hvorfra der er fin udsigt over skærgården.

Derefter går turen videre til Bamboo Island, hvor vi snorkler på det lettilgængelige rev efterfulgt af en picnicfrokost og afslapning, før vi sejler tilbage til Phuket.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.