Tapasaften på Tango & Capaco

En gastronomisk oplevelse med velsmagende spanske retter. Glæd dig til en hyggelig aften med et varieret udbud af tapasretter. Du får også et par opskrifter med hjem, så du selv kan lave maden derhjemme.

  Fakta

 • Dag:
  Søndag til og med 7/4.
 • Varighed:
  Aftenudflugt cirka kl. 18.30-21.
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Forskellige tapasretter, vand, et glas sangria samt to sodavand eller 1/2 flaske vin eller to øl indgår. Prisen er 49 EUR pr. voksen og 30 EUR pr. barn, når du bor på et af følgende rejsemål, hvor transport til og fra restauranten indgår: Puerto de Mogán, Playa de Taurito, Playa del Cura, Playa de Amadores, Puerto Rico og Arguineguín.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide. (Juan taler også svensk.)
 • Godt at medbringe:
  Kontanter til køb af flere drikkevarer, da restauranten ikke tager imod kortbetaling.
 • Øvrigt:
  Restauranten ligger i San Fernando i Playa del Inglés - du får den nøjagtige adresse på SMS ved ankomsten til Gran Canaria. Udflugten tilbydes fra starten af oktober til starten af april.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Aftenen bliver en gastronomisk oplevelse, hvor du skal spise og drikke sammen med andre gæster, mens Juan kort fortæller om, hvad retterne indeholder.

Da restauranten åbnede tilbage i 1995, var det den første tapasrestaurant på det sydlige Gran Canaria, og Juan og Oliver har lige siden arbejdet hårdt på at udbrede den spanske tapaskultur. Juan, der tidligere har arbejdet for Spies som udflugtsansvarlig, har også boet i Sverige og kan flydende svensk. Han deler gerne ud af sin kærlighed til Gran Canaria og tapaskulturen, så du får en sjov og lærerig aften med spændende retter. Når aftenen er slut, får også et par opskrifter med hjem, så du kan lave de samme lækre retter derhjemme.

Restauranten ligger i San Fernando i Playa del Inglés. Transport til og fra indgår, hvis du bor i Puerto de Mogán, Playa de Taurito, Playa del Cura, Playa de Amadores, Puerto Rico eller Arguineguín. Fra øvrige rejsemål arrangerer du selv transporten.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.