En gastronomisk oplevelse med smagfulde, spanske retter. Her får du en dejlig aften med et varieret udbud af tapasretter, hvor du også lærer mere om spansk madlavning og Gran Canaria. Og når aftenen er slut, får du nogle opskrifter med hjem, så du selv kan lave maden derhjemme, når du savner Gran Canaria allermest.
- Dag:Søndag fra 29/10 2023.
- Varighed:Aftenudflugt cirka kl. 18.30-21.
- Pris:35 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.
Forskellige tapasretter, vand, et glas sangria samt to sodavand eller 1/2 flaske vin eller to øl indgår. - Sprog:Engelsktalende guide. (Juan taler også svensk.)
- Godt at medbringe:Kontanter til køb af flere drikkevarer, da restauranten ikke tager imod kortbetaling.
- Øvrigt:Transport til og fra restauranten foregår på egen hånd. Restauranten ligger i San Fernando i Playa del Inglés - du får den nøjagtige adresse på SMS ved bestillingen. Udflugten arrangeres fra slutningen af oktober til starten af april.
- Sådan bestiller du:Udflugten kan i højsæsonen bestilles hjemmefra sammen med rejsen eller via Min Side. Først og sidst på sæsonen kan du som regel bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en af vores Spies-guider.
Fakta
Aftenen bliver en gastronomisk oplevelse, hvor du skal spise og drikke sammen med andre gæster, mens Juan fortæller mere om Gran Canaria og sin kærlighed til det spanske køkken. I løbet af aftenen får du også mulighed for at lytte til levende musik, hvor musikerne synger og spiller traditionelle spanske sange.
Da restauranten åbnede tilbage i 1995 var det den første tapas-restaurant på det sydlige Gran Canaria, og siden har Juan og Oliver arbejdet hårdt på at udbrede den spanske tapaskultur. Juan, der tidligere har arbejdet for Ving som udflugtsansvarlig, har også boet i Sverige og kan flydende svensk. Han deler gerne ud af sin kærlighed til Gran Canaria og tapaskulturen, så du får en sjov og lærerig aften med spændende retter. Når aftenen er slut, får også nogle opskrifter med hjem, så du kan lave de samme lækre retter derhjemme.
Da restauranten åbnede tilbage i 1995 var det den første tapas-restaurant på det sydlige Gran Canaria, og siden har Juan og Oliver arbejdet hårdt på at udbrede den spanske tapaskultur. Juan, der tidligere har arbejdet for Ving som udflugtsansvarlig, har også boet i Sverige og kan flydende svensk. Han deler gerne ud af sin kærlighed til Gran Canaria og tapaskulturen, så du får en sjov og lærerig aften med spændende retter. Når aftenen er slut, får også nogle opskrifter med hjem, så du kan lave de samme lækre retter derhjemme.