Sol, vand og snorkling

Tag med på en skøn dag på havet! Vi sætter kursen mod øen St. George - også kaldet Kaninøen - hvor vi tilbringer dagen med afslapning, snorkling og svømmeture i det klare vand.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag (startdato for udflugten oplyses snarest).
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 10-16.
 • Pris:
  37 EUR pr. voksen, 28 EUR pr. barn.

  Børn i alderen 0-4 år er gratis. Børneprisen gælder børn i alderen 5-10 år. Frokost med græsk salat, tzatziki og brød indgår. Drikkevarer kan købes ombord.
 • Sprog:
  Udflugten er på egen hånd.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj, håndklæde og en flaske vand.
 • Øvrigt:
  Snorkeludstyr kan lånes ombord.

  Båden afgår fra havnen i Petra og samler flere passagerer op i havnen i Molivos. Transport til og fra havnen i Petra og Molivos foregår på egen hånd og indgår ikke i udflugtsprisen.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Vi stævner ud med båden Mercury, der kun har plads til 25 personer, hvilket gør turen lidt særlig i forhold til mange andre bådture i Middelhavet.

Vores første stop bliver ved Ambelia-stranden, hvor vi kan slappe lidt af og få os en dukkert i havet.

Udflugtens mål er Kaninøen, hvor der bliver tid til afslapning og udforskning af øen på egen hånd. Undervejs serverer besætningen en lækker salat fra det græske køkken foruden frugt og forfriskende drikkevarer.

Ud over nogle skønne timer ombord på båden, får vi også chancen for at opleve livet under havoverfladen. Hvis du har lyst, kan du låne snorkel og dykkermaske og begive dig på opdagelse i undervandsverdenen. St. George kaldes i folkemunde Kaninøen pga. det store antal kaniner, der lever på øen.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.