Phuket Elephant Sanctuary

Tag med på en spændende halvdagsudflugt og få indblik i elefanternes hverdag. Frokost og drikkevarer indgår.

  Fakta

 • Dag:
  Onsdag
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt cirka kl. 8-13.30
 • Pris:
  5850 THB pr. voksen, 2925 THB pr. barn.

  Børneprisen gælder for børn 4-12 år. Vegetarisk frokost, vand, sodavand, kaffe og te indgår.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Kontanter, solcreme og solhat samt behageligt tøj og en flaske vand.
 • Øvrigt:
  Pas eller pasnummer kræves ved bestilling af udflugten.

  Alle Spies' udflugter, hvor man får mulighed for at opleve dyr, er blevet gransket og godkendt af World Animal Protection for at sikre, at dyrene ikke på nogen måde lider overlast. Læs mere om Spies' samarbejde med
  WAP
  .
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Efter en bustur i naturskønne omgivelser når vi frem til Phuket Elephant Sanctuary, som er et frodigt reservat med søer, åbner vidder og skråninger, som elefanterne kan besvæge sig rundt på.

Vores besøg starter i Tree Top Lounge, hvor vi skal se en videodokumentar som forberedelse til mødet med elefanterne. Elefanterne i Phuket Elephant Sanctuary har tidligere været brugt til f.eks. arbejde eller shows, og de har levet under kummerlige forhold, men har nu fået et nyt hjem i fredelige omgivelser. Vi begiver os derefter ind i reservatet og udforsker Thailands længste gangbro over jorden samt flere naturlige stier for at lokalisere elefanterne i deres naturlige miljø.

Vi betragter elefanterne gå omkring og bade frit, mens guiden giver os en detaljereret baggrundsbeskrivelse af hver enkelt elefant, der bor i Phuket Elephant Sanctuary.

Ved at holde sikker og respektfuld afstand til elefanterne kan de udtrykke deres naturlige adfærd - fra at bade og lege i søerne og floderne til blot at omgås med hinanden.

Derefter får vi mulighed for at hjælpe med at forberede elefanternes mad, som de skal spise lidt senere på aftenen, og du får også chancen for at stille spørgsmål om elefanterne og deres hverdag til reservatets kyndige personale.

Før vi sætter kursen tilbage mod vores hoteller, får vi serveret et lækkert vegetarisk thaimåltid med tilhørende drikkevarer.

Dette er en oplevelse ud over det sædvanlige og en unik chance for at få et indblik i elefanternes liv!

Spies samarbejder med WAP (World Animal Protection), som kontrollerer alle vores samarbejdspartnere. At kigge på dyrene i fred og ro uden på nogen måde at forstyrre eller påvirke dem er ifølge WAP acceptabelt. Phuket Elephant Sanctuary opfylder disse krav.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.