Krabi highlights

Tag med til nogle af Krabi-områdets smukkeste øer og strande ombord på en speedbåd. Enkel morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer indgår.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag og fredag
 • Varighed:
  Heldagsudflugt kl. 05-16.
 • Pris:
  4100 THB pr. voksen, 2900 THB pr. barn.

  Børneprisen gælder for børn i alderen 4-12 år. Transfer, enkel morgenmad, picnicfrokost, snacks, drikkevarer (kun alkoholfri), frugt og entrébillet til nationalparken indgår.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrænse:
  Man skal være 4 år eller ældre for at deltage i denne udflugt.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj, håndklæde og solcreme.
 • Øvrigt:
  Den nøjagtige rute afhænger af lokale forhold som vind og tidevand. Hvis du er følsom over for høje lyde, anbefaler vi, at du medbringer øreproppper, da visse siddepladser på båden er mere udsatte for motorstøj.

  Udflugten er ikke velegnet til folk med rygproblemer, og af forsikringsmæssige grunde er det ikke tilladt for gravide eller passagerer over 75 år at deltage i udflugten. Pas eller pasnummer kræves ved bestilling af udflugten.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vi forlader Phuket tidligt om morgenen ombord på en speedbåd og sætter kursen mod nogle af Krabi-områdets smukkeste strande. Vores første stop er en øgruppe med blandt andet Tup Island, Chicken Island og Mo Island. Ved Poda Island gør vi et stop for at bade og udforske de bløde, hvide strande.

Derefter begiver vi os til Koh Hong, hvor vi får serveret en lækker thai-buffet, mens vi skuer ud over stranden og de smukke omgivelser. Her er der også tid til at bade, og hvis man vil se sig omkring, kan vi anbefale at gå op til udsigtspladsen for at se den fantastiske udsigt.

Herefter begiver vi os mod Lao Lading, hvor vi gør et fotostop og og tager en hurtig dukkert, inden vi kører retur til Royal Phuket Marina, hvorfra transferbussen kører os tilbage til hotellet.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.