Vestkystens perler

Tag med os til to af Mallorcas nok mest stemningsfulde byer; Valldemossa og Sóller. En heldagsudflugt med natur, kultur og historie.

  Fakta

 • Dag:
  Torsdag
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 9-17.
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 40 EUR pr. barn.

  Der indgår ingen måltider, men mad og drikke kan købes undervejs.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Godt fodtøj og en flaske vand. I visse perioder kan der være lidt køligt i Valldemossa. Medbring derfor gerne en lun trøje.
 • Øvrigt:
  Billet til sporvognen indgår i udflugtsprisen.

  Vi går en lille tur i Valldemossa og en lidt længere tur i Sóller. Personer med gangbesvær bør rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
I bjergkæden Serra de Tramuntana findes en meget frodig dal, og her - 400 meter over havet - ligger Valldemossa. Byen kom på verdenskortet takket være komponisten Frédéric Chopin, som tilbragte en kold og regnfuld vinter her sammen med sin veninde, George Sand.

Når vi nærmer os Valldemossa sydfra, bliver vi mødt af en vidunderlig udsigt over byen, hvor de traditionelle huse næsten ser ud, som om de klamrer sig til hinanden. Efter en rolig spadseretur langs de brostensbelagte gader kantet af smukke huse og pragtfuld bevoksning, får du lidt tid på egen hånd til at nyde en kop kaffe på torvet eller udforske de maleriske stræder.

Herfra kører bussen os gennem olivenlunde langs kysten, og undervejs kan du nyde de smukkeste udsigter med bjergene på den ene side og det blå Middelhav på den anden. Derefter går turen til den franskinspirerede by Sóller, hvor vi stiger på en af de hyggelige gamle sporvogne, der kører os ned til havnebyen Puerto de Sóller. Undervejs passerer vi de grønne og frodige citrusplantager, som har gjort Sóller så berømt.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.