Multiacuatic

At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse. Alle dyr bør opleves på deres egne vilkår, og det får du nu mulighed for takket være Multiacuatic. Alt sker med den største respekt for dyrene, så mødet mellem os og dem bliver en behagelig oplevelse.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag , tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag.
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt - mandag. onsdag og lørdag cirka kl. 9.30-13.30 (kl. 10.30-12.30 uden bustransport) samt tirsdag og torsdag cirka kl. 9.30-14.30 (kl. 10.30-13.30 uden bustransport).
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Børneprisen gælder for børn i alderen 2-12 år. Transport til og fra havnen i Puerto Rico indgår, dog ikke for hoteller, der ligger tæt på havnen. Et glas sodavand eller mineralvand indgår.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj og håndklæder (tirsdage og torsdage) samt solcreme.
 • Øvrigt:
  På båden findes en bar, hvor der kan købes enkle snacks. Baren tager kun imod kontanter. Der findes også toiletter ombord. Båden sejler et stykke ud for kysten, og høje bølger forekommer. Hvis du har tendens til søsyge, anbefaler vi, at du tager en søsygepille inden udflugten.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Katamaranen Multiacuatic stævner ud fra havnen i Puerto Rico flere dage om ugen, og eftersom der i havet omkring De Kanariske Øer findes en fast bestand af delfiner og flere hvalarter, som passerer forbi alt efter sæson, er der gode muligheder for at se delfiner på udflugten. Der er en engelsktalende guide med ombord til at fortælle om det marine liv og de dyr, som lever i havet.

Multiacuatic er godt 16 meter lang, 6 meter bred og i to etager. Den er udstyret med moderne teknik, som kan lokalisere lyd fra både hvaler og delfiner, så vi får dem at se såvel under som over vandet. Multiacuatic har også The Blue Boat Badge; en autorisation, der giver tilladelse til at observere hvaler og delfiner.

Vil du kombinere delfin- og hvalkiggeriet med badning, skal du bestille udflugten om tirsdagen eller torsdagen. På disse dage har båden et kort stop tæt på kysten, langt fra delfinerne, og her er der så mulighed for at hoppe i havet direkte fra båden.

Der er gode chancer for at se delfiner, men der er ingen garanti. Hvis du ikke får set delfiner i løbet af udflugten, tilbyder Multiacuatic dig at deltage i udflugten en anden dag gratis. Dette aftaler du selv med bådens personale, når udflugten er slut. Det er ikke muligt at få pengene tilbage for udflugten.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.