Shopping og sightseeing i Las Palmas

Kunne du tænke dig en dag fyldt med kultur, historie, shopping og hyggeligt folkeliv? Så tag med os til øens hovedstad, Las Palmas, og oplev en del af alt det, denne charmerende by har at byde på.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8-17.
 • Pris:
  34 EUR pr. voksen, 18 EUR pr. barn.

  Transport indgår.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  En varm trøje, især om vinteren.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Las Palmas er en by med mange kontraster, og efter at have budt turister velkommen i over 50 år, oplever byen nu en renæssance i takt med, at flere og flere får øjnene op for alt det, provinshovedstaden har at byde på. Tager du med på vores udflugt, får du mulighed for at opleve det hele ved selvsyn, og der bliver også tid til at gå rundt på egen hånd i både den gamle bydel og ved Las Canteras.

Vi besøger først den gamle bydel Vegueta, som blev grundlagt af de spanske erobrere i slutningen af 1400-tallet, og hvor arkitekturen i kolonistil præger bybilledet. Den eneste katedral på De Kanariske Øer ligger her i området, foruden Columbus-museet og den hyggelige gågade Triana, hvor de gamle bygninger ligger side om side med moderne butikker. Vores stop her starter med en guidet tur, før du får tid til at se dig omkring på egen hånd. Du kan naturligvis også hoppe over den guidede tur, hvis du vil bruge al tid på at gå rundt for dig selv.

På vejen fra den gamle bydel til shoppingcentret Las Arenas kører vi forbi de øvre dele af byen og standser ved Altavista, hvorfra der er flot udsigt over Las Palmas og Ciudad Jardin-kvarteret, som blev grundlagt af briterne i slutningen af 1900-tallet.

Dagens sidste stop er shoppingcentret Las Arenas, som ligger lige i udkanten af Las Canteras-stranden. Her får du cirka to timer på egen hånd til at shoppe eller måske slentre en tur langs strandpromenaden og nyde en kop kaffe på en af de mange hyggelige caféer med udendørsservering.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.