Tag med på dykkertur

Har du lyst til at tage med på et spændende dyk i havet ud for Tenerife? Big Fish Dive Center står for alt det praktiske, udvælger dykkersted og hjælper dig under hele udflugten. Måltider og drikkevarer indgår ikke.

  Fakta

 • Dag:
  Alle dage.
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt (2,5 time)
 • Pris:
  50 EUR pr. voksen, 50 EUR pr. barn.

  Alt nødvendigt udstyr samt transfer fra hotellet indgår.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Håndklæde, badetøj og en flaske vand.
 • Øvrigt:
  Obs! Man skal have et Open Water Diver-certifikat for at deltage i denne udflugt. Hvis du ikke har dykket i over et år, kræves en gennemgang fra stranden, før du kan komme med båden.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Havet rundt om Tenerife byder på rigt dyreliv, spændende undervandslandskaber - og endda et par skibsvrag. På Las Vistas-stranden i Los Cristianos på Tenerifes sydvestkyst ligger PADI-dykkercentret Big Fish Diving Center, som tilbyder forskellige typer undervandssafarier og dykkerture på flere interessante steder i havet ud for Tenerife.

Dykkercentret tilbyder otte forskellige dykkersteder med varierende sværhedsgrad og dybde. Dykkersted vælges ud fra såvel ønsker som de aktuelle vind- og vejrforhold. Alt efter dykkersted foregår dykningen fra stranden på 6-10 meters dybde eller fra en båd på 15-38 meters dybde. Dykkerstederne byder på varieret dyreliv og forskellige former for undervandsliv - alt fra grotter og dybe rev til skibsvrag. Det er ikke ualmindeligt, at man ser muræner, karper, trompetfisk, aftrækkerfisk, barracudaer og forskellige slags rokker. I havet lever der også skildpadder, trommefisk, englefisk og multer.

Dykkercentret benytter gummibåde af mærket Valiant, model DR 750 med plads til 12 personer.

Obs! Man skal have et Open Water Diver-certifikat for at deltage i udflugten.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.