La Moet - The Cruise

Tag med på en smuk udflugt langs Phukets sydkyst ombord på La Moet! Frokost og drikkevarer indgår.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag Mellem 1/11-15/12 2024 tilbydes udflugten kun mandag og derefter også lørdag resten af vinteren 2024/25.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8-16.
 • Pris:
  3250 THB pr. voksen, 2450 THB pr. barn.

  Priser for vinteren 2024/25: Pr. voksen: 3250 THB i perioden 1/11-15/12. Efter 15/12: 3600 THB. Pr. barn: 2450 THB i perioden 1/11-15/12 2024. Efter 15/12: 2700 THB. Børneprisen gælder for børn i alderen 4-11 år. Frokost, snacks og drikkevarer indgår.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj, håndklæde og kontanter.
 • Øvrigt:
  Bådens rute fastlægges ud fra vind og vejr og kan derfor blive ændret. Dette afgøres på udflugtsdagen. Nogle ture har skandinavisktalende guide. Pas eller pasnummer kræves ved bestilling af udflugten.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Mange har nok den samme drøm, som de forsøger at realisere. Men at finde en unik oplevelse, som man er næsten alene om, er stort set umuligt. Derfor vil vi gerne præsentere en udflugt, som opfylder i det mindste lidt af drømmen.

For nogle år siden ledte et rejsende par efter det unikke. Og det fandt de ved at søsætte skibet MV Phuket Champagne. Ruten varierer, men målet er klart; at vise en anden del af Phuket, de strande som er mindst besøgt, så oplevelsen bliver fuldstændig støvsuget for stress og jag.

MV Phuket Champagne og dens besætning sejler stadig ud med samme målsætning den dag i dag. Så godt som dagligt sætter de kurs mod endnu flere uopdagede strande og steder tæt på kysten, som kan tryllebinde deltagerne. Båden er bygget efter mottoet "Gæsten i centrum", så soldæk og øvrige faciliteter er helt i top. Det samme er maden, der rettes til efter gæsterne.

MV Phuket Champagne tilbyder flere forskellige ruter, og vi har sammen udvalgt dem, der passer bedst til vores gæster. Vi stævner ud fra havnen med kurs mod en begivenhedsrig dag med to-tre badestop, hvor vi svømmer ved båden på steder, hvor der næsten ikke kommer andre. Vi bevæger os langs med Phukets sydlige kyst, og selv om stort set næsten alle andre arrangører vælger øer vest eller øst for Phuket, så er der rigtig meget at se og opleve langs denne del af Phuket.

Oplevelserne akkompagneres af god mad ombord, i et tempo, der giver plads til både afslapning og aktiviteter som snorkling og badeture. Du vælger selv det, du har mest lyst til. Besætningens erfaringer parret med dine forventninger skal nok gøre sit til, at du får den bedste dag.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.