Levada Caldeirao Verde - 13 km

Oplev et af de mest magiske steder på Madeira. På heldagsvandringen kommer vi forbi storslået natur, bjerglandskaber og smukke vandfald. Sværhedsgrad: Middel**

  Fakta

 • Dag:
  Torsdag
 • Varighed:
  Heldagsudflugt
 • Pris:
  42 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  Der indgår ingen måltider.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Regntøj eller paraply, vand, lommepenge, vandtætte vandresko eller -støvler og lunt tøj samt mad og drikke. Visse steder kan stien være meget smal. Vandringen tager cirka to timer hver vej.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Vores vandreeventyr starter ved nationalparken Queimadas, som ligger 980 meter over havet i kommunen Santana. Parken omkranses af den smukke og unikke laurbærskov, hvoraf en del er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Når vi forlader parkens mødested og det charmerende stråtækte hus, stiger vi ind i en fortryllende verden præget af eventyrlig natur med klipper, bjerge, vandfald og spændende fauna.

i løbet af vandringen passerer vi fire tunneler via smalle stier, og de grønne omgivelser byder både på frodig vegetation og fuglearter som bogfinke, grå vipstjært, musvåger og - med lidt held - også den kendte Madeiradue. Vel fremme ved det smukke vandfald kan du puste ud til lyden af fossende vand i den smaragdgrønne lagune. Efter at have sundet os lidt og nydt stedets skønhed, begiver vi også samme vej tilbage til nationalparken Queimadas.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.