Luksuskatamaranen MustCat (3 timer)

MustCat er en af de førende katamaraner på Tenerife og tilbyder noget, som ingen anden katamaran tilbyder. Glæd dig til en skøn dag på havet, hvor vi bader og spejder efter hvaler og delfiner.

  Fakta

 • Dag:
  Alle dage. Undtagen søndag.
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt på 3 timer (både formiddag kl. 10 og eftermiddag kl. 13).
 • Pris:
  43 EUR pr. voksen, 22 EUR pr. barn.

  Paella med kylling samt brød, gofio og drikkevarer (vand, sodavand, øl eller sangria) under sejlturen indgår. Børneprisen gælder for børn i alderen 5-11 år.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Badetøj, håndklæde og skiftetøj.
 • Øvrigt:
  Alle Spies' udflugter, hvor man får mulighed for at opleve dyr, er blevet gransket og godkendt af World Animal Protection for at sikre, at dyrene ikke på nogen måde lider overlast. Læs mere om Spies' samarbejde med
  WAP
  .
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
MustCat er en af de førende katamaraner på Tenerife og tilbyder noget, som ingen anden katamaran tilbyder. Sejlturen udgår fra Puerto Colon, og ude på havet glider katamaranen frem, mens du slapper af og nyder solen, vinden og vandet.

En klar dag kan du se majestætiske Teide på afstand samt øen La Gomera, som er slående smuk. Mellem de to øer er der cirka 47 km, og der er en god chance for at se hvaler og delfiner på bådturen. Lige her trives dyrene godt takket være den fantastiske beliggenhed i Atlanterhavet og det milde klima, der hersker året rundt. Dybden mellem øerne spiller også en stor rolle. Her kan man se arter, der passerer forbi på forskellige tidspunkter af året, hvor denne passage fungerer som et delmål på dyrenes rejse gennem havet. Tenerife har også en fast bestand af mange arter, der kommer her året rundt eller sæsonmæssigt, herunder blandt andet flaskenæb-delfiner og grindehvaler, som man sædvanligvis kan få øje på. Du vil kunne se nogle af dem springe og surfe ned ad bølgerne.

Båden er ikke den største, men her er alligevel god plads, og der findes solnet længst fremme i båden, hvor man kan ligge og slappe af. Pludselig bliver der stille, og du ser besætningen pege ned i vandet - det er enten en pilothval eller måske til og med delfiner.

Undervejs serveres et enkelt måltid (sandwich), mens drikkevarer indgår under hele turen. Vi gør desuden stop i en bugt, hvor du kan bade og nyde solen.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.