Lindos by night

Et græsk mundheld lyder: "Har du ikke været i Lindos, har du ikke været på Rhodos." Tag med på denne hyggelige udflugt og oplev Lindos om aftenen!

  Fakta

 • Dag:
  Fredag
 • Varighed:
  Aftenudflugt cirka kl. 15.30-22.
 • Pris:
  50 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Mad og drikke indgår ikke.
 • Godt at medbringe:
  Sko, der er gode at gå i. Badetøj og håndklæde, hvis du vil aftenbade.
 • Øvrigt:
  Udflugten ledes af en skandinavisktalende guide. Gåturen op til Lindos' akropolis kan opleves som lang og varm, og har man ikke lyst til at gå hele vejen derop, kan man blive i byen. Der er mange trapper og store niveauforskelle i Lindos.

  Entré indgår ikke til Lindos' akropolis. Prisen er cirka 12 EUR pr. person (25-64 år) og 6 EUR for personer over 65 år. Personer under 25 år og studerende med studiekort har gratis adgang. Medbring fotolegitimation for at vise din alder.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
At komme til denne maleriske by med de smalle snoede gader er en oplevelse. Højst oppe troner Akropolis 116 meter over havet. Panoramaudsigten over havnen er betagende. Borgen, der omgiver Akropolis, blev bygget af johanniterridderne for at beskytte Lindos, som på den tid var en vigtig handelsby. De første udgravninger blev udført af danskere, og verdens fineste Lindos-samling findes på Nationalmuseet i København.

Vi ankommer til Lindos tidligt på aftenen, så vi får god tid til at gå omkring i denne fantastiske by. Smukke Akropolis er oplyst, og nedenfor ligger sejlbådene og vugger. Mens du går omkring i byen på egen hånd, er der tid til at finde noget godt at spise på en af de græske tavernaer i området. Efter maden kan du evt. nyde en lille svømmetur.

Lindos opleves bedst om aftenen, når den lokale atmosfære viser sig fra sin bedste side.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.