Bjergvandring Roque Nublo

Tag med på en arrangeret vandretur højt oppe i bjergene og oplev Gran Canaria til fods. En dag fyldt med naturoplevelser - perfekt for vandreentusiaster!

  Fakta

 • Dag:
  Mandag med start 2/9.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 7.30-17.
 • Pris:
  60 EUR pr. voksen, 60 EUR pr. barn.

  Mad og drikke indgår ikke. Medbring madpakke, da der ikke er mulighed for at købe noget på vejen. Transport indgår fra rejsemålene på den sydlige del af Gran Canaria.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Mindst 1,5 liter vand, madpakke (på vej op i bjergene standser vi ved et supermarked, hvis du vil supplere op med noget) og solcreme samt gode sko at vandre i. Vi anbefaler, at du ifører dig lag på lag-tøj samt en vind- og vandtæt jakke. Du kan låne rygsæk og vandrestav samt leje vandresko ved vandringens start, hvis du ikke har medbragt udstyr hjemmefra.
 • Øvrigt:
  Vandringerne er 6, 10 eller 12 km lange og tager 4-5 timer. Der deltager altid mindst to guider, så du på dagen har mulighed for at vælge den strækning og det tempo, der passer dig. Alle bjergvandringer kræver god kondition og godt helbred. Bemærk, at vandringerne foregår i en relativt pæn højde, så vejret og temperaturen kan variere fra 4 til 25 grader. Udflugten arrangeres fra 2/9 2024.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Roque Nublos naturområde dækker et stort areal fra midten af Gran Canaria og helt ned til kysten på den vestlige del af øen. Det er et område med mange vandrestier, og det er vejret på den aktuelle dag, der afgør, hvilken rute vi følger.

Klippen i skyerne – Roque Nublo – er den tredje højeste top på Gran Canaria, og klippestenen blev dannet ved et vulkanudbrud for 4,5 millioner år siden. Klippen kan ses fra store dele af øen, og stedet var af stor betydning for Gran Canarias urbefolkning. Placeringen gjorde klippen til et naturligt mødested, hvor man både afholdt rådslagninger og ceremonier.

Vandringen fører os gennem smuk natur og flere af Gran Canarias klimazoner, og i bjergbyerne kan man til tider stadig se bønderna pløje ved hjælp af okser og gamle træplove. Eftersom vi befinder os midt på øen, har vi udsigt i alle retninger: Tenerife i vest, Las Palmas i øst og Maspalomas i syd. Til synet af denne skønne udsigt slår vi os ned og spiser vores medbragte mad.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.