The Red Canyon

Tag med på en skøn udflugt langs det sydlige Gran Canaria, hvor du vil opleve spektakulær natur og spændende historie. Vi besøger bl.a. steder, hvor øens urbefolkning boede, og den charmerende by Santa Lucía de Tirajana, som har en lang og spændende historie.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag , tirsdag og fredag.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt
 • Pris:
  98 EUR pr. voksen, 78 EUR pr. barn.

  Frokost og enkle smagsprøver fra lokale producenter indgår.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Komfortabelt tøj og lukkede sportssko, badetøj, håndklæde og skiftetøj, regnjakke eller trøje, solcreme, 1,5 liter vand og lidt enkelt at spise, f.eks. en sandwich eller et stykke frugt.
 • Øvrigt:
  Vi vandrer cirka 2 km i løbet af dagen. Udflugten anbefales ikke til gravide eller til personer, som lige har haft en skade. Børn under 18 år skal ledsages af en voksen. Maks. to børn må deltage pr. udflugt.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Det første stop på udflugten er den charmerende by Santa Lucía Tirajana, som med sine hvide huse har en lang historie, hvad angår biavl og dyrkning af oliven. Du har også mulighed for at lære lidt om Gran Canarias urbefolkning, og vi afslutter besøget i byens håndværksbutik, hvor du kan købe lokalt kunsthåndværk og smage lokale produkter.

Derefter tager vi til maleriske El Ingenio de Santa Lucía i Palmedalen, hvorefter vi begiver os ud på en vandretur i parken Barranco de la Sorrueda, som har panoramaudsigt over Caldera de Tirajana. Også her er der mulighed for at få smagsprøver på lokalt dyrket frugt i skyggen af palmerne.

Efter en afslappende pause i skyggen fortsætter vi til La Fortaleza, som er et af de sidst bevarede steder, hvor Gran Canarias urbefolkning boede og levede.

Udflugtens sidste stop er fiskerlejet Tufia, hvor vi bader i det klare vand og nyde synet af det sorte sand og de spændende klippeformationer. Får du lyst til at opleve livet under havoverfladen, er der mulighed for at låne snorkeludstyr.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.