Paradisdalen

På denne udflugt får du mulighed for at vandre langs med en af Madeiras mange levadaer, omgivet af smukke udsigtspunkter mellem havet og bjergene. Turen går gennem en kortere levada med fladt terræn og afsluttes ved et hyggeligt tehus, hvor vi bliver budt på lokal vin og et lækkert oste- og charcuteribræt.

  Fakta

 • Dag:
  Torsdag
 • Varighed:
  Halvdagsudflugt cirka kl. 9-13.
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Oste- og charcuteribræt, brød, frugt og to glas lokal vin indgår. Vandringen foregår i fladt terræn.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Bekvemt tøj, gode sko til vandringen, kontanter og en flaske vand samt eventuelt en paraply eller regnjakke.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Ved ankomsten til Paradisdalen mødes vi af storslået smuk natur og pragtfulde blomster, der vokser vildt langs med vandreruten.

Når vi har samlet appetit, holder vi pause på et lokalt og hyggeligt tehus, hvor vi bliver budt varmt velkommen af det imødekommende personale. Vi slår os ned og nyder den smukke udsigt, mens vi får serveret et lækkert oste- og charcuteribræt med lokal vin samt hjemmebagt kartoffelbrød, marmelade, frugt og kaffe. Der bliver også tid til at gå en lille tur i haven og urtehaven.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.