Rocky Adventure - vandring til Teror

Tag med på en arrangeret vandretur i de smukke og karakteristiske kanariske bjerge og dale. En dag fyldt med natur, indtryk og oplevelser - perfekt for vandreentusiaster! Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.

  Fakta

 • Dag:
  Fredag (i vinterhalvåret)
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8-17.15.
 • Pris:
  60 EUR pr. voksen, 60 EUR pr. barn.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  Vand, madpakke og solcreme.
 • Øvrigt:
  Obs! Vandreturen kræver god kondition og godt helbred. Bemærk, at vandringen foregår i en relativt pæn højde. Transport indgår, men hvis du bor i Las Palmas, arrangerer du selv transporten til starten af vandreturen.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Enhver troende øboer vil formentlig en gang i livet begive sig på pilgrimsvandring til den charmerende og højt beliggende by Teror, Gran Canarias religiøse centrum. I byen findes øens mest besøgte kirke, La Basilica de Nuestra Señora de Pino, som huser øens skytshelgen, Pinjemadonnaen, der våger over befolkningen fra sin smukke sølvtrone. Pilgrimsvandringen foregår natten mellem den 7. og 8. september til ære for jomfru Maria, der åbenbarede sig i et træ for to byboere i 1481. En kirke blev derefter bygget på stedet, hvorefter byen blev bygget rundt om kirken.

Men ikke kun pilgrimsstier fører til byen Teror – her flettes også mange gamle handelsruter sammen. Heroppe I bjergene udspringer også flere af Gran Canarias drikkevandskilder, der rinder ned gennem dale og raviner til de lavereliggende byer. De rige vandressourcer gør, at området altid er grønt og frodigt og vedbliver med at være et vigtigt landbrugsområde.

Vi følger en af de mange vandrestier i området og oplever forskellige naturtyper, grottehuse, smukke dalgange og hyggelige små byer. Vandringen starter og slutter i Teror, hvor vi runder dagen af med lidt gode tapas og noget forfriskende at drikke.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.