Klassisk grottetur med Purowool

Tag med på en heldagsudflugt med underjordisk mystik og besøg i den charmerende by Porto Cristo, hvor der bliver tid på egen hånd til at spise frokost eller bade. Før dagen er omme, skal vi også prøvesmage nogle af øens klassiske likører på en keramik- og likørfabrik. Dagen starter hos Purowool, hvor du får en præsentation og bydes på morgenmad inden udflugten.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 7.30-17.
 • Pris:
  24 EUR pr. voksen.

  Morgenmad i forbindelse med præsentationen hos Purowool indgår. Frokost og drikkevarer kan købes langs vejen.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide.
 • Aldersgrænse:
  Man skal være 18 år eller ældre for at deltage i denne udflugt.
 • Godt at medbringe:
  Godt fodtøj, en lun trøje og en flaske vand.
 • Øvrigt:
  Der er mange trapper og niveauforskelle i grotterne, og der kan være glat pga. fugt og vand, der drypper ned. Personer med gangbesvær bør rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding. Stoppenes rækkefølge kan variere.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Spies har i mange år haft et unikt og værdsat samarbejde med Purowool, og vælger man denne udflugt, bliver man hentet inden starten på den ordinære udflugt og bydes på en hyggelig og underholdende præsentation hos Purowool om sundhed, søvn og deres produkter.

På Mallorca er der tusindvis af grotter, og de første blev opdaget i 1800- og 1900-tallet, selv om de har eksisteret i mere end 10 millioner år. Vi skal besøge Hams-grotterne, som blev fundet af områdets jordejer i 1905. Grotterne er stadig i familiens eje og drives i dag af sønnerne. Vi besøger begge Hams-grotter og får et interessant blik ind i jordens indre og dens spektakulære stalagmitter og stalaktitter, der er vokset frem over hundredevis af år, og som her er flot belyst.

Længst nede i grotten findes en underjordisk sø, hvor vi bydes på klassisk musik, som får en helt ny dimension i den stemningsfulde grotte - et naturskabt underjordisk landskab uden sidestykke.

Når vi igen er oppe i solen efter besøget i den kølige grotte, kører vi ud til østkysten og gør holdt i den hyggelige havneby Puerto Cristo. Her er der mulighed for at spise frokost på egen hånd, bade fra den fine strand eller nyde en kølig øl og bare glæde sig over at være på ferie.

Vi slutter dagen af på en keramik- og likørfabrik, hvor vi får mulighed for at prøvesmage forskellige typer likører fra Mallorca, bl.a. den kendte urtelikør Hierbas, der i dag betragtes som ren medicin af øboerne.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.