Jeepeventyr i naturen

Bulgarien kan opleves på mange forskellige måder, men vil du være lidt mere aktiv og eventyrlysten, skal du opleve landet på en heldagsudflugt i jeep! På denne jeepsafari oplever vi naturen og får smagsprøver på lokal vin og honning.

  Fakta

 • Dag:
  Torsdag og lørdag
 • Varighed:
  Heldagsudflugt
 • Pris:
  76 EUR pr. voksen, 42 EUR pr. barn.

  Frokost og drikkevarer samt prøvesmagning af vin og honning indgår.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Godt at medbringe:
  En flaske vand samt sko og tøj, der kan tåle at blive støvet.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Undervejs stopper vi flere gange, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt, smage naturligt kildevand og prøve at skyde med luftgevær. Vi standser hos en vinproducent og ser, hvordan man fremstiller de fade, der benyttes til vinproduktionen - et håndværk, der er gået i arv fra generation til generation. Vi får også mulighed for at smage den lokale spiritus Rakija. Vi standser desuden på en lille bifarm og hører om det spændende liv i en bikube. Der bliver naturligvis også chance for at prøvesmage honningen og købe honning med hjem, hvis man har lyst.

Til frokost slår vi os ned ved langborde og får serveret grillet kylling, brød, grøntsager og drikkevarer. Bulgarsk underholdning afslutter denne begivenhedsrige dag, inden vi bliver kørt i jeeps tilbage til hotellerne.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.