Det ægte Thailand på cykel fra Phuket

Vil du opleve det ægte Thailand, komme tæt på naturen og samtidig have en aktiv dag? Så har vi udflugten for dig. Frokost og forfriskninger indgår.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag og torsdag.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt kl. 8-18.30.
 • Pris:
  3400 THB pr. voksen, 2900 THB pr. barn.

  De angivne priser gælder vinteren 2023/24. Priser for vinteren 2024/25: Pr. voksen: 3700 THB. Pr. barn: 3200 THB. Børneprisen gælder for børn i alderen 10-16 år. Frokost, frugt og drikkevarer indgår.
 • Sprog:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrænse:
  Man skal være 10 år eller ældre for at deltage i denne udflugt.
 • Godt at medbringe:
  En flaske vand, badetøj og håndklæde. Cykelhjelm indgår.
 • Øvrigt:
  Cykelturen på i alt cirka 22 km kan på visse korte strækninger opleves som krævende. Det bliver muligt at gå, men det anbefales, at man har en god grundkondition. Bådtypen kan ændres alt efter vejret og antal deltagere på udflugten - det er enten en speedbåd eller longtailbåd.

  Pas eller pasnummer kræves ved bestilling af udflugten. Ved bestilling skal man oplyse højde og vægt.
 • Sådan bestiller du:
  I højsæsonen kan udflugten som regel bestilles hjemmefra – enten sammen med rejsen eller via ”Min side”. Hvis der er ledige pladser, samt først og sidst på sæsonen, kan du normalt bestille udflugten på rejsemålet ved at kontakte en Spies-guide.
Om morgenen kører bussen os til Bang Rong Pier, hvor vi sejler videre til øen Koh Yao Noi. Et lille stykke fra havnen på Koh Yao Noi starter eventyret. Om formiddagen cykler vi cirka 12 kilometer gennem rismarker, regnskov og plantager med gummitræer og kokospalmer. Undervejs stopper vi flere gange, hvor vi bl.a. ser nærmere på mangrovetræernes fascinerende måde at vokse på.

Ved frokosttid besøger vi en strandrestaurant og spiser en lækker frokost. Hvis vejret og tidevandet er med os, er det også muligt at bade og se sig omkring i området.

På vej tilbage cykler vi yderligere cirka 10 kilometer langs kysten med en imponerende udsigt over Phang Nga Bay og stopper flere gange undervejs for at opleve naturen.

Når vi er tilbage på havnen, går turen tilbage til Phuket med båd, inden busserne kører os tilbage til hotellerne.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.