Los Haitises

Tag med på heldagsudflugt til nationalparken Los Haitises og oplev Den Dominikanske Republiks fantastiske natur og historie. Mad og drikke indgår. Udflugten tilbydes fra november til marts.

  Fakta

 • Dag:
  Mandag
 • Varighed:
  Heldagsudflugt cirka kl. 8-19.
 • Pris:
  149 USD pr. voksen, 75 USD pr. barn.

  Bådbillet, entré til vandlandet, frokost og transfer.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide. (Ingen skandinavisktalende guide efter 10. marts 2023).
 • Godt at medbringe:
  En flaske vand, gode sko, badetøj, håndklæde, badesko, myggespray, solcreme og kontanter.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Bussen henter os på vores hoteller, og derefter er målet for dagen den berømte nationalpark i nord, Los Haitises. Parken er kendt for sit rige dyreliv og fantastiske natur, og dele af Jurassic Park-filmene blev indspillet her. På vejen til nationalparken kommer vi forbi lokale småbyer, før vi ankommer til Caño Hondo River i byen Miches, hvorfra vi sejler ud i en større båd. Los Haitises har et rigt dyreliv i den frodige mangrovebevoksning, og der er især mange fuglearter at spejde efter, når vi sejler ud på vandet. Vi får også en god portion flora og fauna, inden det er tid til sol og sejlads.

Hvis man er fascineret af landets historie, er regionen her særligt interessant. Vi sætter kurs mod det nærliggende fastland i vores søgen efter de oprindelige folks historie. På vejen sejler vi også forbi Cayo de los Pájaros, mangrovesump og ind i grotten La Linea Caves, hvor der er Taino-skrifttegn og helleristninger. Det er områdets urbefolkning, der har beskrevet deres liv og gøren og laden ved at male billeder af det på grotternes vægge. Grotterne bebos i dag af flagermus, som vi med lidt held får at se på tættere hold.

Længere inde i junglen ligger vandfaldet Salto Yanigua og en ranch, hvor vi spiser dominikansk frokost. Der er også mulighed for at prøve et herligt lerbad, og på ranchen kan man desuden få smagsprøver på lokalproduceret kaffe og chokolade.

Undervejs på turen får man set alt det, landet producerer, når vi passerer både sukkerørs- og kakaoplantager. Det giver et godt indblik i livets gang i landsbyerne, inden vi igen sætter kursen tilbage mod hotellerne.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.