Saona Island - katamaran

Tag med på en skøn heldagsudflugt og nyd livet til søs på en katamaran! I løbet af dagen besøger vi nationalparken Saona Island og oplever smuk natur, krystalklart vand og hvide sandstrande. Udflugten tilbydes fra november til marts.

  Fakta

 • Dag:
  Onsdag hver anden uge.
 • Varighed:
  Heldagsudflugt
 • Pris:
  99 USD pr. voksen, 50 USD pr. barn.

  Den angivne pris er for gæster, der bor i Punta Cana. For gæster, der bor i Bayahibe, er prisen 85 USD/voksen og 43 USD/barn. Frokost og drikkevarer indgår og serveres cirka kl. 13.
 • Sprog:
  Skandinavisktalende guide. (Ingen skandinavisktalende guide efter 10. marts 2023).
 • Godt at medbringe:
  Bekvemme sandaler, badetøj, håndklæde, solcreme og kontanter.
 • Øvrigt:
  Entré til nationalparken på Saona Island indgår. Turen tilbage til Bayahibe foregår med speedbåd.
 • Sådan bestiller du:
  Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Turen starter i den lille fiskerby Bayahibe med Saona Island som målet. Under sejlturen nyder vi musik, underholdning og forfriskninger. Vi standser også i 'naturlige' bassiner midt ude på havet, men vandet bliver aldrig dybere end skulderhøjde. Vi kommer forbi den specielle 'blå lagune' ved fastlandet, som både filmen af samme navn og 'Pirates of the Caribbean' har haft som location. Når vi er fremme på Saona Island, er der dækket op med en lækker dominikansk frokostbuffet.

Saona er en unik ø og nationalpark med hvide sandstrande og krystalklart hav. Her kan du hygge dig med flere sjove aktiviteter og prøve merengue-, salsa- og bachata-undervisning også.

En bar med et stort udvalg af drikkevarer har åbent under hele opholdet på øen. Du kan bl.a. få den populære drik Cuba Libre (rom og cola).

Når vi er tilbage i Bayahibe, venter busserne, som kører os tilbage til hotellerne.
Praktisk information

Hvad koster det at tage børn med på udflugt? Hvor bliver vi hentet? Her har vi samlet al den information, du har brug for at vide om vores udflugter.